Vállalat

Hírek

Novita su Cloud.itRSS
Ebben a részben megtalálhatja a termékeinkkel, a platformunk frissítéseivel, a rendezvényeinkkel és minden az Aruba világával kapcsolatos legfrissebb híreket.
29.03.2017

Medium és Large Cloud VPS árváltozás

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.03.31-től a Medium Cloud VPS 1.950 Ft+Áfa/hó, a Large Cloud VPS pedig 3.750 Ft+Áfa/hó áron lesz elérhető.
Köszönjük szíves figyelmüket és megértésüket!

ArubaCloud csapata
23.12.2016

Aruba Cloud eszközök érhetők el a GitHub rendszerében

Mostantól igénybe vehet Python és Ruby kliens könyvtárakat, valamint Vagrant telepítési eszközöket is

Az Aruba Cloud a fejlesztők és devOps csapatok számára a legjobb automatizálási eszközöket kínálja a GitHub rendszerében. A közösségen belül, az Aruba Cloud számára létrehozott szekcióban, a fejlesztők és devOps csapatok számára több Python és Ruby SDK fejlesztőeszköz található az Aruba Cloud szolgáltatásaihoz. Ezen felül a fejlesztők, devOps csapatok és rendszermérnökök elérhetik az Aruba Szolgáltatói Bővítményét a Vagranthoz programhoz, így élvezhetik a Vagrant által kínált összes telepítési és konfigurációs lehetőséget. Ezek csak az első lehetőségek, melyeket az Aruba Cloud felkínál fejlesztő ügyfeleinek a GitHub rendszerén keresztül, hamarosan további lehetőségek fognak megjelenni. A felhasználók bevonása a GitHub közösségben létfontosságú az új szolgáltatások, fejlesztések meghatározásához, és így a fejlesztők segítéséhez is. Azok számára, akik érdeklődnek a fejlesztéssel kapcsolatosan, javasoljuk, hogy csatlakozzanak a közösséghez és kísérjék figyelemmel munkánkat!

Tudjon meg többet
19.10.2016

VMware NSX: natív integráció a Private Cloud szolgáltatással

A hálózat virtualizációs platform már elérhető dedikált Cloud infrastruktúra esetén is

Az Aruba Private Cloud egy rugalmas IaaS szolgáltatás, amely a VMware vCloud Director segítségével lehetővé teszi virtuális Adatközpontok létrehozását virtuális szerverekkel, tűzfalakkal és hálózatokkal, és mostantól natívan együttműködik a VMware NSX hálózat virtuálizációs rendszerrel. Az Aruba Cloud az igényesebb ügyfeleknek dedikált Cloud infrastruktúrát is kínál a VMware NSX-szel. A szoftver által meghatározott hálózat lehetővé teszi az integrációt a fizikai és a virtuális környezet között, ahogy eddig elképzelhetetlen volt, elősegítve ezzel a hibrid architektúrákat akár adatközpontokban, akár a saját telephelyen.
 

Tudjon meg többet 

29.09.2016

Cloud IaaS: A CISPE megalakulásával új Magatartási Kódex kerül bemutatásra a felhő infrastruktúra szolgáltatók számára

A felhő infrastruktúra szolgáltatók egy új adatvédelmi Magatartási Kódexet hagynak jóvá

A CISPE, a legmagasabb szintű adatvédelem megőrzésével foglalkozó és Európában működő, több mint 20 felhő infrastruktúra szolgáltatóból álló újonnan létrejött szervezet, bejelentette saját adatvédelmi Magatartási Kódex kezdeményezését, mely megköveteli a cloud IaaS szolgáltató tagoktól az európai adatközpontokban tárolt adatokhoz speciális védelmi biztosítások szolgáltatását.

A CISPE Magatartási Kódex kezdeményezésről az iparág kulcsfontosságú személyeivel és döntéshozóival egy kerekasztal konferencián döntöttek Brüsszelben. A konferenciát a Belföldi Piaci és Fogyasztóvédelmi Bizottság tagja, Eva Paunova nyitotta meg.

A CISPE Magatartási Kódex alatt a felhő infrastruktúra szolgáltatók nem végezhetnek el adatbányászatot vagy elemzést ügyfeleik személyi adatain marketing, reklámozás vagy hasonló tevékenységekből adódóan, saját felhasználás vagy harmadik félnek való értékesítés céljából.

A Kódex elsőbbséget élvez az Európai Unió (EU) által létrehozott új Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) szemben. Az általa felállított követelmények megegyeznek a rendelet által kiszabott fő célokkal, úgy mint visszaadni a polgároknak személyi adatkezelési jogukat, és egyszerűsíteni a szabályozási környezetet a nemzetközi vállalatok számára, az EU rendeletek egyesítésével.

Az új Magatartási Kódexet úgy alakították ki, hogy összhangban legyen a 2018 májusában hatályba lépő EU Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR). Nemzetközileg elismert biztonsági szabványokra épül, melyek kiterjesztik az adatvédelmi folyamatokat minden felhő szolgáltatóra és felhasználóra.

Egyszerűbbé teszi a felhasználók számára hogy megállapíthassák, a Felhő Infrastruktúra Szolgáltatások megfelelnek-e a használni kívánt adatfeldolgozási folyamatokra, valamint rendelkeznek-e tiszta Megbízhatósági Jeggyel.

Ezt a Megbízhatósági Jegyet a felhő infrastruktúra szolgáltatók azért használhatják, hogy megmutathassák ügyfeleiknek együttműködésüket, továbbá az együttműködő szervezetek a CISPE weboldalán is feltüntetésre kerülnek.

A CISPE Magatartási Kódexe alatt a felhő felhasználók megbizonyosodhatnak arról, hogy a felhő infrastruktúra szolgáltatások nem dolgozzák fel felhasználói adataikat a szolgálató saját vagy harmadik fél általi értékesítés céljából, úgy mint adatbányászat, adathalmazok elemzése, marketing vagy hasonló tevékenységek.

"Természetes döntés volt, megláttuk a lehetőséget a Magatartási Kódexben", nyilatkozta Stefano Cecconi, az Aruba Spa alapítója és vezérigazgatója. "Ügyfeleink számára ez az adatvédelmi szabvány már megtalálható az olasz jogalkotásban is, mely a Magatartási Kódexhez rendkívül hasonló pontokat foglal magában, továbbá ugyanazokat a feltételeket garantálja. Az igazi fejlődés ebből a döntésből születik, hisz ugyanazok a szabályok lesznek érvényesek minden európai országra és mindenkire ugyanazok a kötelezettségek vonatkoznak. Én örömmel fogadom a CISPE Magatartási Kódexet, mivel ez minden kételyt el fog oszlatni ami az ügyfelekben felmerülhet a felhő szolgáltatójuk felől.”

Az Aruba Cloud-dal kapcsolatban Stefano Cecconi hozzátette, "megadjuk ügyfeleinknek az esélyt, hogy kiválaszthassák, mely országban szeretnék az adataikat kezelni, mindazonáltal az adatokat szigorúan az EU-n belül hagyjuk, magabiztosan védve a legmagasabb adatvédelmi szabványokkal".

További információkért kérjük tekintse meg a hivatalos sajtóközleményt a http://cispe.cloud weboldalon.

03.06.2016

Az Aruba Cloud már IPv6 címeket is biztosít virtuális gépeihez

Most IPv6 támogatást is rendelhet új vagy már meglévő cloud szerveréhez.


Az IPv6 a Dual-Stack konfigurációval egyszerre létezik a hagyományos IPv4-el biztosítva a maximális kompatibilitást és együttműködést. Az IPv6 nagyobb címtartományának köszönhetően nagyszámú eszköz csatlakoztatása megoldható, leegyszerűsítve a különböző alkalmazások fejlesztését, mint például az IP-telefon, interaktív játékok és e-kereskedelmi oldalak.

Tudjon meg többet
01.06.2016

A .cloud sikere folytatódik: több mint 50.000 regisztrált domain

Magyarország közvetlenül Belgium és Törökország mögött foglal helyet a világszinten igényelt nevek 0.4 százalékával

Arezzo, 2016 májusa – a webtárhely, email és domain szolgáltatások terén vezető Aruba SpA (www.aruba.it) a Nyilvántartó (.Cloud Registry)* által közzétett adatok szerint bejelentette, hogy három hónappal az új .cloud végződés elérhetővé tételét követően több mint 50.000 bejegyzés történt világszerte. Az igénylések nagyjából 20%-át benyújtó Egyesült Államok mögött Olaszország áll a második helyen.

Tudjon meg többet >
16.02.2016

A .cloud domain nevek végre mindenki számára elérhetőek

A .cloud gTLD regisztrációja a mai napon indul és megkezdődik a verseny a legjobb domain nevekért

19.11.2015

Cloud OBJECT STORAGE: fedezze fel hihetetlenül olcsó új díjcsomagjainkat!

 

Aruba Cloud bemutatja az Új Object Storage díjcsomagokat, melyek az S3 protokoll mellett már FTP/S protokollal is elérhetők.
Az Object Storage szolgáltatással archiválhatja fájljait a kívánt helyen, garantált csúcsteljesítménnyel, maximális biztonsággal és a szükséges rugalmassággal: az Object Storage rendszer több másolatot tárol adatairól különböző lemezeken és különböző szervereken, lehetővé teszi a gyors hozzáférést bármely számítógépről, tablet vagy mobil eszközről, mindezt csak 150 Ft/hó ártól.
Tekintse meg az újdonságokat >
19.11.2015

Cloud BARE METAL Backup: a leghatékonyabb rendszer adatai biztonságához.

 

Cloud Bare Metal Backup lehetővé teszi a virtuális Privát Cloud szerverei biztonsági mentésének elkészítését image technológia segítségével.
A szolgáltatás Acronis technológián alapul, amely piacvezető az image technológia alapú biztonsági mentés megoldások terén és alacsony költségen biztosítja a teljesen átlátható végrehajtást: a védett gép teljes mértékben mentésre kerül, függetlenül a telepített operációs rendszertől, a visszaállítás lehetőségével akár a teljes gép, akár egyetlen fájl esetében is. A Cloud Bare Metal Backup a Cloud Backup mellett is használható a teljes védelem érdekében: a gép lemezképének mentésétől az alkalmazás szintű és fájlrendszer szintű mentésig.
Tekintse meg a részleteket >
22.04.2015

ZERTO - Disaster Recovery Szolgáltatás (DRaaS)

Mostantól professzionális módon, de egyszerűen és biztonságosan védheti meg Aruba Privát Cloud infrastruktúráját.

Tudjon meg többet a Zerto technológián alapuló replikációs rendszerről, amely optimalizálja és duplikáció mentesen tömöríti védendő adatokat minimális beavatkozással:
a könnyű használhatóságnak köszönhetően, amit egy intuitív és biztonságos önkiszolgáló control panel biztosít, egyetlen gombnyomással megkezdhető a teljesen automatikus helyreállítási folyamat.
Bármikor futtathatók Disaster Recovery tesztek a szerverek másodlagos helyszínen történő aktiválásával anélkül, hogy az bármilyen módon zavarná az éles szervereket.

Tekintse meg a részleteket.
03.04.2015

SBK World Championship 2015

Az Aruba Cloud a Ducati World Superbike Csapat hivatalos támogatója

A 2015-ös Superbike Világbajnokság egyetlen hivatalos Ducati csapata, az Aruba Cloud Racing - Ducati Superbike, Csapat szponzorává válik az Aruba Cloud.
Az Aruba Cloud logó megjelenik a motor vázán elöl és hátul. Ez a logó a két versenyző overáljának az elején is megjelenik.

Látogasson el honlapunkra www.arubaracing.com
14.11.2014

.CLOUD domain név

Az Aruba nyerte el a rangos .cloud felső szintű domain nevet és Ő lesz a hivatalos nyilvántartója ennek a domain névnek.

Az olasz cég a legismertebb internetes cégek mellett pályázott és nyerte el ezt a felső szintű domain nevet. Az Aruba Hivatalos Nyilvántartót hoz létre a .cloud végződéshez, ezzel globálisan is kiterjesztve az Európában már erős jelenlétét.
További részleteket találhat sajtóközleményükben.

Amíg a domain elérhetőségére vár, hozza létre .cloud kívánságlistáját itt.
12.06.2014

Adatközpont már Németországban is

Az Aruba adatközpont hálózata ismét nőtt egy ötödik, frankfurti adatközponttal.

Lépjen be control paneljén, hogy az új adatközpontban kezelhesse infrastruktúráját, létrehozhassa virtuális gépeit és tárolóit, hogy gyorsabb kiszolgálást biztosíthasson ügyfelei számára ezen a területen.
25.03.2014

Új SSD Cloud Szerverek

Fedezze fel új, előre konfigurált Cloud szervereinket, amely tökéletes megoldás a fejlesztők számára! Hozza létre az első SSD Cloud Szerverét és lépjen be a Cloud világába!

Ismerje meg új Cloud Smart szervereinket! Tökéletes megoldás a fejlesztők számára, hogy könnyedén létrehozzák saját teszt és fejlesztői környezetüket.

A szolgáltatás havi díjas csomagok formájában érhető el és négy különböző csomag választható a Small-tól (1 CPU, 1GB RAM és 20GB SSD csak 1500Ft/hó) az Extra Large-ig (4 CPU, 8GB RAM és 160GB SSD csak 15000Ft/hó).

Fedezze fel a Cloud Computing világát az új SSD Cloud szerverek segítségével és hozza létre az első virtuális gépét néhány perc alatt!

További részletekért látogasson el a Cloud Computing részre!
Ha még nem ügyfelünk, próbálja ki cloud szolgáltatásainkat, kérje utalványunk!
26.01.2014

Új szolgáltatás: Privát Cloud

A Privát Cloud egy IaaS szolgáltatás, amely lehetővé teszi Virtuális adatközpontok létrehozását virtuális szerverekkel, tűzfalakkal és hálózattal, igény szerint növelve vagy csökkentve azt.

A Privát Cloud a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a biztonságot garantálja: a teljes infrastruktúra rendkívül megbízható és hibatűrő. Az egész Privát Cloud struktúrát egy erős, redundáns hálózati elem támogatja, mindez 10Gbit/s sávszélességű. A szolgáltatás biztosításához használt hardver redundáns és a tároló replikált.

A Privát Cloud szolgáltatás lehetővé teszi:
 • A Privát Cloud megoldás megvásárlását igény szerint méretezve;
 • A lefoglalt erőforrások kifizetését havi alapon;
 • Az erőforrások tetszés szerinti kezelését;
 • Az erőforrások mennyiségének megváltoztatását bármikor, igény szerint;
A Privát Cloud szolgáltatás a control panelen érhető el és a cloud creditek felhasználásával vásárolható meg.
Hogy többet megtudhasson, látogasson el weboldalunk Privát Cloud részére!
30.09.2013

Új szolgáltatás – Terheléselosztó

Fedezze fel az új « Terheléselosztó » szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi olyan infrastruktúra létrehozását, ami képes elosztani a terhelést két vagy több Cloud Szerver között.

A terheléselosztó használata számos előnnyel jár a cloud infrastruktúrájára nézve:
 • Nagyobb terhelések kezelése: A terheléselosztók használatának köszönhetően átirányíthatja a terhelést több szerverre. Így nem korlátozódik többé egyetlen szerver kapacitására és nehezebb feladatokat is elvégezhet.
 • Egyszerűsített csúcsidőszak kezelés: Ahogy a forgalom átirányítódott a terheléselosztóhoz csatlakoztatott szerverekre, a megnövekedett forgalom könnyen kezelhető további szerverek hozzáadásával. A művelet kiesés nélkül elvégezhető.
 • A szolgáltatás folyamatosságának növelése: Ha az egyik terheléselosztóhoz csatlakoztatott szerver működése leáll, a terheléselosztó automatikusan kizárja azt és átirányítja a forgalmat a többi szerverre a szolgáltatások kiesése nélkül.
Az Aruba terheléselosztók jellemzői:
 • Dedikált IP cím
 • Könnyű konfigurálás és kezelés
 • HTTP, HTTPS és TCP protokoll támogatás
 • LeastConn és Source algoritmus támogatás
 • Terheléselosztó részletes statisztikájának nyilvántartása
A terheléselosztó szolgáltatás a cloud kreditek felhasználásával, a control panel cloud computing részében érhető el.
További információért látogasson el honlapunkon a terheléselosztók részre.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható