Aruba Cloud Startup

START Szakasz

A START szakasz támogatja a technikai startupokat üzleti projektjeinek kialakítása során, és elősegíti a piacra lépési stratégiában foglalt megfelelő informatikai infrastruktúra bevezetését.  

A program célja, hogy a startup számára a legjobb felhő technológiát és innovációt kínálja a platformok, adatközpontok és technikai támogatás szempontjából, és segítse a piacon vállalkozása sikerét. A felhőben történő kialakítás során látni fogja az Ön számára rendelkezésre álló erőforrások hihetetlen rugalmasságát, valamint megismerheti az Aruba Cloud megoldások megbízhatóságát a START szakasz 3 éves periódusa alatt.

A kiválasztott startupok a következőket kapják:

 • 1 millió Ft értékű 12 hónapig érvényes utalvány
 • ugyanennyi kredit érték minden évben, három éven keresztül
 • összesen 3 millió Ft ingyenes cloud kredit
 • oktatóanyagok, támogatás és egyedi ajánlatok a program végén
 

Hogyan csatlakozhat?

Jelentkezés

Töltse ki az online űrlapot és jelentkezzen a We START you UP programunkra!

Ha az üzleti elképzeléseibe beilleszthető a cloud technológia, akkor beléphet a START szakaszba.
Ha egy akcelerátor programban vesz részt egy inkubátor vagy akcelerátor partner révén, kérjük, írja meg nekünk az űrlapon, hogy még több előnyhöz juthasson.

Ha csatlakozott egy akcelerátor programhoz:

Ha egy, a felsorolt partnereinktől eltérő akcelerátor vagy inkubátor programjában vesz részt, kérje meg Őt, hogy csatlakozzon partnerprogramunkhoz, és képviselhesse a startupját! Az Aruba Cloud mindkét fél részére kivételes előnyöket kínál.

 

Jelentkezési feltételek

Tudja meg, hogy a startupja részt vehet-e a programunkban, amiben három évig akár 3 millió Ft értékű cloud kreditet is kaphat.

Ellenőrizze a startupra vonatkozó alábbi kritériumokat:

 • 36 hónapnál kevesebb telt el az alapítás óta;
 • innovatív technológiai területen működik;
 • jelenleg nem vesz részt jogi természetű vitákban.

Kiválasztási feltételek

A We START you UP egy olyan program, ami azon induló vállalkozásoknak készült, amelyek jelentős előnyöket szerezhetnek a felhő architektúrában történő működtetésből.
Programunk ösztönzi a technológiai és innovatív ötletekre épülő startupokat, amelyek szorosan kapcsolódnak a webalapú technológiai infrastruktúra fejlesztéséhez:

 • olyan induló vállalkozások, amelyek ötleteket, megközelítést vagy tervezést illetően rendkívül innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenek;
 • olyan induló vállalkozások, amelyek változatos csapattal és fenntartható üzleti modellel hoznak létre szinergiát az Aruba Clouddal;
 • olyan induló vállalkozások, amelyek gyorsan növekedhetnek és nem képesek előre látni az informatikai erőforrások lineáris fejlesztését a kezdeti szakaszban;
 • a külföldi piacokat célzó induló vállalkozások, amelyek nem engedhetik meg maguknak a globális infrastruktúrát, ami képes lenne a magas szintű teljesítmény biztosítására a célközönség számára.

Üzleti projektek értékelése

Az Aruba Cloud csapata garantálja, hogy minden projektet elemez és értékel. Bármely startup, amely megfelel a fent leírt jelentkezési  feltételeknek, részt vehet egyénileg vagy akár az egyik támogató partnerünk képviseletével.