#10 OK,
amiért érdemes az Aruba Cloud szolgáltatást választani

Aruba: ideális partner minden IKT-hoz


 

#1 Saját tulajdonunkban lévő adatközpontjaink modernek, biztonságosak és megbízhatóak

Az Aruba Cloud adatközpontjainak szerverei és berendezései a piacon elérhető legmodernebb technológiát használják. Adatközpontjaink a megbízhatóság, teljesítmény és biztonság szempontjából a legmagasabb szabványok szerint épültek. Adatközpont hálózatunk jelen van Olaszországban, Csehországban, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban.

Tudjon meg többet adatközpontjainkról
datacenter

 

#2 Szolgáltatásainkat minőségi-, energia-, biztonsági- és termék tanúsítványokkal biztosítjuk

Tanúsítványaink bizonyítják elkötelezettségünk a hatékonyság és a minőség terén a termékek kifejlesztésében és a szolgáltatások nyújtásában az ügyfél elégedettség növelése érdekében.

Tekintse meg tanúsítványainkat

 

#3 Garantált rendelkezésre állás (SLA) és előre látható költségek

Aruba Cloud Computing szolgáltatást saját adatközpontjainkból biztosítjuk és a szolgáltatás nyújtására vonatkozó paramétereket 99,95%-os garantált rendelkezésre állással határozzuk meg. Áraink egyértelműek és egyszerűek, rejtett költségek nélkül.

További információk

 

#4 A legjobb hardver a legjobb szolgáltatásokért

A Cloud szolgáltatások esetében úgy döntöttünk, hogy a világ legjobb hardver és szoftver szolgáltatóira támaszkodunk, így biztosítva ügyfeleinket, hogy a legjobb minőséget kapják. DELL szerver megoldásokat használunk évek óta. Processzoraink mindegyike Intel processzor. Az Aruba a legjobb NetApp MetroCluster és Dell Compellent tárolási technológiákkal és Cisco és Nexus hálózati eszközökkel dolgozik. Ennek eredménye a különböző szkript és adatbázis nyelven alapuló webes szolgáltatások rendkívül nagy teljesítményű futtatása.


 

#5 Első a Cedexis, CloudScreener és JDN teljesítmény értékelésében

A Cedexis és Cloudscreener referenciaértékek bebizonyították, hogy az eredményeink a kapcsolat és a válaszidő tekintetében egy jobb ár-érték arányt tettek lehetővé a fő versenytársainkkal szemben, mint az Amazon Web Services, Windows Azure, Joyent vagy Rackspace.


 

#6 Teljes tulajdonjog és kontroll adatai felett

Válassza ki, hogy melyik országban és adatközpontban szeretné aktiválni szervereit (IT, FR, UK, CZ, DE). Platformunk használatával teljes tulajdonjogot gyakorolhat adatai felett és megválaszthatja azok elhelyezését. Ha egyszer eltárolásra kerültek adatai az egyik adatközpontunkban, azokat nem másoljuk vagy helyezzük át. Továbbá, a szervereinken tárolt adatok nem tartoznak a „Patriot Act”, azaz Hazafias törvény hatálya alá, mivel a szerverek, ahogy a központunk is Európában található.

További információ

 

#7  Támogatás és tudásbázis

Cloud szakembereink mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak kérdéseikre. Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhető a munkanapokon. Ha hibajegyet nyújt be, Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy mindenben segítsen Önnek, amire csak szüksége van. További információkat olvashat az Aruba Cloud megoldásokról a részletes útmutatóinkban.

További információ

 

#8 Teljes értékű viszonteladói felület a partnereknek

A viszonteladói szintnek köszönhetően, lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy a cloud termékeink viszonteladója legyen a saját márkaneve alatt vagy létrehozza saját sablonjait és kidolgozza a saját SaaS ajánlatait. * ez a szolgáltatás csak Olaszországra érvényes

Legyen viszonteladó

 

#9 Egy megoldás bármilyen követelményhez

Az Aruba Cloud megoldás az Ön igényeinek megfelelő termékek széles körét kínálja: a Cloud Server Smart-tól egészen a bonyolultabb Privát Cloud infrastruktúráig, olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például Backup és Monitoring szolgáltatások. Tudjon meg többet arról, hogyan találják meg ügyfeleink az igényeiknek megfelelő megoldásokat és milyen előnyökhöz juthatnak Cloud megoldásainkkal.

Olvassa el ajánlásaink

 

#10 Erőforrások

Az Aruba által szponzorált ICT4 Executive útmutató elemzi a Cloud Computing szolgáltatást, segítve Önt, hogy megtalálja azokat a megoldásokat, amik a legjobban megfelelnek elvárásinak, és hogy többet tudjon meg a cloud infrastruktúránkról.

Források

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható