#10 OK,
amiért érdemes az Aruba Cloud szolgáltatást választani

Aruba: ideális partner minden IKT-hoz


 

#1 Saját tulajdonunkban lévő adatközpontjaink modernek, biztonságosak és megbízhatóak

Az Aruba Cloud adatközpontjainak szerverei és berendezései a piacon elérhető legmodernebb technológiát használják. Adatközpontjaink a megbízhatóság, teljesítmény és biztonság szempontjából a legmagasabb szabványok szerint épültek. Adatközpont hálózatunk jelen van Olaszországban, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban.

Tudjon meg többet adatközpontjainkról
datacenter

 

#2 Szolgáltatásainkat minőségi és biztonsági tanúsítványokkal rendelkező létesítményekből biztosítjuk

Elkötelezettségünket a hatékonyság és a teljesítmény irányába az infrastruktúránkat jellemző tanúsítványok bizonyítják. Ez lehetővé teszi számunkra a minőségi szolgáltatások és termékek biztosítását, az ügyfél elégedettség növelése érdekében.

Tekintse meg tanúsítványainkat

 

#3 Garantált rendelkezésre állás (SLA) és előre látható költségek

Aruba Cloud Computing szolgáltatást saját adatközpontjainkból biztosítjuk és a szolgáltatás nyújtására vonatkozó paramétereket 99,95%-os garantált rendelkezésre állással határozzuk meg. Áraink egyértelműek és egyszerűek, rejtett költségek nélkül.

További információk

 

#4 A legjobb hardver a legjobb szolgáltatásokért

A Cloud szolgáltatások esetében úgy döntöttünk, hogy a világ legjobb hardver és szoftver szolgáltatóira támaszkodunk, így biztosítva ügyfeleinket, hogy a legjobb minőséget kapják. DELL szerver megoldásokat használunk évek óta. Processzoraink mindegyike Intel processzor. Az Aruba a legjobb NetApp MetroCluster és Dell Compellent tárolási technológiákkal és Cisco és Nexus hálózati eszközökkel dolgozik. Ennek eredménye a különböző szkript és adatbázis nyelven alapuló webes szolgáltatások rendkívül nagy teljesítményű futtatása.


 

#5 Első a Cedexis, CloudScreener és JDN teljesítmény értékelésében

A Cedexis és Cloudscreener referenciaértékek bebizonyították, hogy az eredményeink a kapcsolat és a válaszidő tekintetében egy jobb ár-érték arányt tettek lehetővé a fő versenytársainkkal szemben, mint az Amazon Web Services, Windows Azure, Joyent vagy Rackspace.


 

#6 Őrizze meg adatai teljes tulajdonjogát és kezelését

Private Cloud, Public Cloud, Cloud Backup és Cloud Object Storage szolgáltatásaink összhangban vannak a CISPE (Cloud Infrastructure Services Provider Europe) Magatartási Kódexével és rendelkeznek egy “megbízhatósági jeggyel”, így lehetővé téve az ügyfelek és polgárok számára, hogy adataikat az Európai Gazdasági Térségen belül tárolják és dolgozzák fel.

További információ

 

#7  Támogatás és tudásbázis

Cloud szakembereink mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak kérdéseikre. Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhető a munkanapokon. Ha hiteles kérést nyújt be, Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy mindenben segítsen Önnek, amire csak szüksége van. További információkat olvashat az Aruba Cloud megoldásokról a részletes útmutatóinkban.

További információ

 

#8 Teljes értékű viszonteladói felület a partnereknek

A viszonteladói szintnek köszönhetően, lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy a cloud termékeink viszonteladója legyen a saját márkaneve alatt vagy létrehozza saját sablonjait és kidolgozza a saját SaaS ajánlatait. * ez a szolgáltatás csak Olaszországra érvényes

Legyen viszonteladó

 

#9 Egy megoldás bármilyen követelményhez

Az Aruba Cloud megoldás az Ön igényeinek megfelelő termékek széles körét kínálja: a Cloud Server Smart-tól egészen a bonyolultabb Privát Cloud infrastruktúráig, olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például Backup és Monitoring szolgáltatások.


 

#10 Források

Az útmutatónkban megtalálhatja az összes információt amire szüksége lehet ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki Cloud szolgáltatásainkból.

Fedezze fel útmutatónkat