Segítség és Támogatás

Források

Tudjuk, hogy az egyetlen módja, hogy teljes mértékben kihasználhassa termékeinket, ha ehhez minden eszköz a kezében van. Ez a rész biztosít minden szükséges információt ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban és leggazdaságosabban kidolgozza saját cloud infrastruktúráját.

Tudásbázis

A tudásbázis egy használati utasítás, amely megmutatja, hogyan lehet bizonyos feladatokat elvégezni vagy a cloud infrastruktúráját kezelni.

API

Az API (Application Programming Interface) elérhetővé teszi a fejlesztők számára a virtuális infrastruktúrájuk kezelését és automatizálását. Lehetővé teszi a virtuális gépek adminisztrációs funkcióinak használatát autonóm módon anélkül, hogy rendszeresen be kellene lépni a Control Panelbe. Továbbá integrálhatják a funkciókat saját rendszerükbe.
Ebben a részben csoportosítva megtalálható minden leírás, valamint különböző példák C# és Java nyelveken, a Cloud szolgáltatások alap és a speciális funkcióinak használatához.

Partner

Ez a útmutató azoknak az ügyfeleknek szól, akik szeretnének a felhő szolgáltatásaink viszonteladóivá válni. Ebben a részben megtalálható a viszonteladói felület létrehozásához és kezeléséhez, valamint az ügyfelek és termékek adminisztrálásához szükséges információ.  

Szójegyzék

Ebben a részben a Cloud szolgáltatásainkkal kapcsolatos kifejezések ismerhetők meg.