Adatközpont PL1, Lengyelország

Terület:

3.700m²

Áramellátás:

16 Megawatt elektromos teljesítmény a szerverek számára. Statikus UPS rendszerekkel felszerelt, teljesen redundáns infrastruktúra.

Redundáns áramfejlesztő generátorok:

Az adatközpont két önálló áramfejlesztővel és elegendő üzemanyag tartalékkal rendelkezik a teljes adatközpont 48 órás, teljes kapacitású üzemelésének energiaellátására. A generátorok garantálják az adatközpont működését a UPS rendszerek akkumulátorainak lemerülése esetén.

Redundáns légkondicionáló rendszer:

A szervertermek és a technológiai rendszerek légkondicionáló rendszerei több redundáns modullal kerültek telepítésre.

30 Gb/s sávszélesség:

A létesítmény 30 Gb/s sávszélességgel rendelkezik, száloptikai kapcsolattal a nagy nemzeti és nemzetközi szolgáltatókon és a fő hozzáférési ponton (NAP) keresztül.

Fizikai biztonság:

Az adatközpont szivárgás érzékelőkkel és automatikus tűzjelző és tűzoltó rendszerrel rendelkezik, ami ártalmatlan az emberekre és az elektronikus készülékekre. A teljes létesítményt külső és belső biztonsági rendszer védi CCTV videó megfigyelő rendszerrel, 24/7 aktív biztonsági és beléptető rendszerekkel.

Folyamatos felügyelet:

Az adatközpont az év 365 napján napi 24 órás helyi technikai felügyeletet biztosít, továbbá távoli felügyeletet nyújt az Aruba NOC csapata is.

ISO 9001 és ISO 27001 tanúsítvány:

Az adatközpont ISO 9001:2008 és ISO 27001:2013 tanúsítványokkal rendelkezik.