Aruba Cloud Startup

UP Szakasz

Az UP szakasz kizárólag a Pitch Day győztes startupjai számára érhető el. Ez a szakasz úgy lett kialakítva, hogy ösztönözze az új, valódi potenciállal bíró vállalkozások növekedését, az informatikai architektúrájuk teljesítményének és méretezhetőségének kiterjesztésével, segítve őket abban, hogy a piaci nagy szereplők mellett is versenyképesek lehessenek.

Az ingyenes cloud kreditnek köszönhetően még a legigényesebb technológiai startup is erős, megbízható és hatékony felhőinfrastruktúrára számíthat. Mindamellett a startupok ugyanazt, a nagyobb vállalati ügyfeleinknek nyújtott figyelmet és tapasztalatot kapják meg az Aruba Cloud csapatától.

A győztes startupokat az alábbi módon jutalmazzuk:

 • 15 millió Ft értékű cloud kredit
 • 2 évig felhasználható cloud kredit
 • közvetlen, személyes tanácsadás Cloud Architect szakértőnkkel
 • oktatóanyagok, technikai támogatás és egyedi ajánlatok a program végén
 

Hogyan csatlakozhat?

Ha már jelentkezett a We START you UP programba

Töltse ki az online űrlapot, és mutassa be startupját!

Ismertesse részletesen a projektjét, és mutassa be, hogyan és mire használná fel a cloud kreditet, amelyet az UP szakaszban kaphat meg. Ha kiválasztásra kerül, akkor részt vehet a Pitch Day- en és tovább léphet az UP Szakaszra!

Ha még nem jelentkezett a programba:

Ha még nem vesz részt a We START you UP programban, most jelentkezhet a START szakaszra és elkezdheti használni cloud megoldásainkat.

Töltse ki a program első évét, majd jelentkezzen a Pitch Day-re, hogy lehetősége legyen továbblépni az UP Szakaszra!

 

Jelentkezési feltételek

Tudja meg, hogy a startupja részt vehet-e a programban, amivel akár 15 millió Ft-ig terjedő két évig érvényes cloud kreditet kaphat.

Ellenőrizze a startupra vonatkozó alábbi kritériumokat:

 • 36 hónapnál kevesebb telt el az alapítás óta;
 • innovatív technológiai területen működik;
 • jelenleg nem vesz részt jogi természetű vitákban;
 • befejezte vagy épp befejezi a START szakasz első évét.

Kiválasztási feltételek

A We START you UP egy olyan program, ami azon induló vállalkozásoknak készült, amelyek jelentős előnyöket szerezhetnek a felhő architektúrában történő működtetésből.

Programunk ösztönzi a technológiai és innovatív ötletekre épülő startupokat, amelyek szorosan kapcsolódnak a webalapú technológiai infrastruktúra fejlesztéséhez:

 • olyan induló vállalkozások, amelyek ötleteket, megközelítést vagy tervezést illetően rendkívül innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenek;
 • olyan induló vállalkozások, amelyek változatos csapattal és fenntartható üzleti modellel hoznak létre szinergiát az Aruba Clouddal;
 • olyan induló vállalkozások, amelyek gyorsan növekedhetnek és nem képesek előre látni az informatikai erőforrások lineáris fejlődését a kezdeti szakaszban;
 • a külföldi piacokat célzó induló vállalkozások, amelyek nem engedhetik meg maguknak a globális infrastruktúrát, ami képes lenne a magas szintű teljesítmény biztosítására a célközönség számára.

Üzleti projektek értékelése

Az UP szakaszhoz való hozzáférésre jogosult startupok kiválasztási folyamata szigorúbb lesz a teljes cloud kredit érték miatt, mint a START szakaszban. A beérkezett pályázatok értékelésére két külön fázisban kerül sor:

1. fázis - Felhívás Innovációra

A jelentkezéshez töltse ki az online űrlapot, és válaszoljon a vállalkozással kapcsolatos kérdésekre:

 • üzleti projekt leírása;
 • kínált termékek és / vagy szolgáltatások leírása;
 • indokolja meg, miért gondolja azt, hogy egy komplex, nagy IT infrastruktúra előnyős lehet a startupja számára.

2. fázis - Pitch Day

Az Aruba Cloud csapata kiértékeli a projektjét, és ha kiválasztásra kerül, akkor részt vehet a Pitch Day-en. A rendezvény ideje alatt lehetősége nyílik arra, hogy bemutassa startupját a közönségnek és az Aruba Cloud zsűrijének, akik kiválasztják az UP szakasz szerencsés nyerteseit.

Az Aruba Cloud csapata garantálja, hogy minden projektet elemez és értékel. Bármely startup, amely megfelel a fent leírt jelentkezési feltételeknek, részt vehet egyénileg vagy akár az egyik támogató partnerünk képviseletével.  A verseny nyitott azon startupok számára, akik befejezték vagy épp befejezik a START szakasz első évét.

A jelentkezési határidő és a Pitch Day dátuma e-mailben kerül kiküldésre minden, a programban résztvevő startupnak.