Aruba Cloud Startup

Legyen a Partnerünk

Ha Ön inkubátor, akcelerátor, üzleti tanácsadó vagy kockázati tőke területén működő vállalat, legyen partnere programunknak. Ezzel lehetősége nyílik, hogy regisztrálja startupjait a We START you UP programunkba! Töltse ki az alábbi űrlapot és csatlakozzon programunkhoz.

 

*
*
 
*
*
 
*
*
 
*
*
 
Tanúsított inkubátor:*

 


 

 

Jelentkezési feltételek *

Hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához *

Elolvastam a 2016/679 sz. EU Rendelet 13. cikkelyének megfelelő Adatvédelmi Szabályzatot, továbbá beleegyezek az ebben meghatározott módon és célokra történő személyes adatok feldolgozásába. Kijelentem továbbá, hogy tudatában vagyok annak, hogy az ilyen feldolgozás elutasításával az említett Szabályzatban feltüntetett rendelkezések alkalmazhatók.

Megerősítem, hogy a szolgáltatást nyújtó országában hatályos jogszabályokkal összhangban, elmúltam 18 éves.


 
Elolvastam az Adatvédelmi Szabályzatot és elfogadom az Aruba csoport által kínált szolgáltatásokról szóló hirdetési és promóciós közlemények, kedvezmények, ingyenes és exkluzív ajánlatok kiküldését, elsősorban e-mailben.

 
Elolvastam az Adatvédelmi Szabályzatot és elfogadom a megadott adatok és a megvásárolt szolgáltatások célzott értékesítési akciók küldése érdekében történő elemzését.

 
 Security code
 
 

Részvételi Feltételek
A programra való jelentkezését az Aruba Cloud csapata bírálja el. Partnerként történő részvételének megerősítése emailben vagy telefonon keresztül történik.

* Kötelező mező

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható