Aruba Cloud Startup

Miért Cloud & Startup

Rugalmasság

A felhő technológia segít a startup cégeknek abban, hogy megtalálják a megfelelő megoldást minden egyes szakaszban, amin a vállalkozás átmegy. Az Aruba Cloud megoldásaival könnyedén bővítheti az informatikai infrastruktúráját az üzletmenet dinamikája szerint. Kezdheti egy kisebb infrastruktúrával, majd azt a lehető leghatékonyabban, fokozatosan bővítheti vagy növelheti, megszüntetve a fizikai informatikai architektúrák kezeléséből adódó kiadásokat és nehézségeket.

 

Csökkenő költségek

A felhő segít a költségek csökkentésében, miközben állandó innovatív megoldásokat nyújt. A különböző díjszabásoknak és a pay-per-use modellnek köszönhetően optimalizálhatja, hogyan kezeli, fejlesztheti a startupját és növelheti annak versenyképességét. Az Aruba Cloud által kifejezetten az induló vállalkozások számára készített programban ingyenes cloud kreditet, technikai segítséget és a program végén egyedi ajánlatokat is kaphat.

 

Teljesítmény és megbízhatóság

Ha üzleti tevékenységét felhő alapon tervezi, nemcsak magas színvonalú szolgáltatást, hanem kimagasló megbízhatóságot és biztonságot is garantálhat a felhasználói számára. Minden, az új generációs adatközpontokban tárolt, legújabb hardvereken és szoftvereken futó Aruba Cloud megoldás elérhető lesz az Ön számára. A szolgáltatással kapcsolatos további információkért olvassa el az SLA szerződésünket.


 

 

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint: