Aruba Cloud Startup

A siker felé vezető első helyes lépés a legfontosabb! Egy startup elindításakor az IT infrastruktúra tervezésével olyan dinamikus környezetet kell kialakítani, amely képes alkalmazkodni a vállalkozás fokozatos fejlődéséhez, ez ugyanis stratégiai előnyt biztosít az alaptevékenység fejlesztéséhez.

Az Aruba Cloud a felhőkörnyezetben elérhető legjobb technológiát és innovációt kínálja fel a startupoknak, az ehhez összeállított hároméves program célja pedig nem más, mint hogy támogassa vállalkozásokat az üzleti terveik kidolgozása során.

Ha részt vesz a We START you UP programban, akár 15 millió Ft értékű cloud kreditet, ingyenes technikai támogatást és még sok más exkluzív előnyt biztosítunk vállalkozása számára.


 
 

Training Day

Hogy melyik út vezet a siker felé, nem mindig könnyű megtalálni. Az inkubátor partnereinkkel folytatott képzési webinárium és Training Day révén megtudhatja, hogyan tervezheti meg az IT infrastruktúrát és hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Cloud technológiából.

 

START Szakasz

Ez a szakasz a felhő rendkívül izgalmas világának belépő szintje. A START szakaszra való jelentkezéskor a startup évente 1 millió Ft értékű cloud kreditre jogosult három éven keresztül, ami mellett az ingyenes képzés és a technikai támogatás meggyorsíthatja startupja fejlődését.

 

Pitch Day

Más néven az Aruba Cloud startup versenye. Mutassa be, hogy a felhő hogyan fogja ténylegesen megváltoztatni üzleti vállalkozását, és győzze meg az Aruba Cloud zsűrijét! A legjobb projektek nagy eséllyel tovább léphetnek az exkluzív UP szakaszra.

 

UP Szakasz

Ez a szint kifejezetten a Pitch Day nyertes projektjei számára lett kialakítva, amely lehetőséget ad a startup számára, hogy növelhesse a cloud erőforrásait és átálljon egy nagyobb üzleti architektúrára. Az UP szakasz 15 millió Ft értékű cloud kreditet biztosít, amely 24 hónapig érvényes, és magában foglalja a felhő infrastruktúrát ismerő tanácsadóink támogatását is.