Training Day

 

Tapasztalat és know-how

Az Aruba Cloud egy hatékony platform, melynek speciális technikai jellemzői könnyen kezelhetők, még akkor is, ha Ön nem rendelkezik tényleges rendszergazdai ismeretekkel.

Annak érdekében, hogy az informatikai infrastruktúra kiválasztásakor a megfelelő megközelítést alkalmazhassa, az Aruba Cloud csapata összeállította a Cloud Training Webináriumot, amelynek célja a programhoz való csatlakozás iránt érdeklődő és a Cloud Computing világába belépő startupok elérése.

 


Képzés és sikertörténetek

Ha a startupja a Cloud Computing megoldások iránt érdeklődik, nézze meg a webináriumot, és a Cloud Solution Architect szakértőnk segítségével fedezze fel a felhő minden előnyét a vállalkozása számára.

A megvalósítás különböző szakaszainak gyakorlati bemutatásával könnyebben választhat a vállalkozása igényeinek legmegfelelőbb IT infrastruktúrák közül a rendelkezésre álló eszközöknek és megoldásoknak köszönhetően.

A webinárium bemutatja Önnek, hogy melyek azok a megoldások, amelyek ténylegesen a vállalkozásához illenek, és jelentős előnyöket is biztosít, mint például a rugalmasság, a biztonság és az optimalizált költségek.

 

 

Szakértőink azért vannak, hogy segítsenek

Az Aruba Cloud a startup ökoszisztéma növekedését olyan egyedi kezdeményezésekkel, illetve az inkubátor- és akcelerátor partnerek által szervezett Training Day eseményeken való részvétellel mozdítja előre, ahol a startupok nemcsak a technológiai innováció területén szerzett ismeretekkel gazdagodhatnak, hanem a felmerülő problémákra is megoldásokat kaphatnak.

Legyen naprakész a közelgő események kapcsán: Sajtóközlemények és Események