Vállalat

ARUBA CLOUD – Rólunk

Az Aruba Cloud a Felhő szolgáltatásunk márkaneve az európai piacon. Ez az üzletág teljes körű Cloud szolgáltatások nyújtásának céljából jött létre, válaszként a különböző cégek igényeire, függetlenül a lehetséges projektjeiktől. Egy Virtuális Infrastruktúra kialakítása, adatok archiválása és megosztása, katasztrófa-helyreállítási terv létrehozása, külső biztonsági mentések vagy akár egy SaaS megoldás kifejlesztése; a mi termékünk egy üres vászon melyen ügyfeleink életre tudják kelteni ötleteiket. Az Aruba Cloud elkötelezettségét két fő tényező mutatja.

  • Infrastruktúra és adatok, ahol az ügyfelei vannak

    A csoport egy erős európai hálózatot épített ki 4 saját adatközponttal Olaszországban és a Cseh Köztársaságban, kiegészítve egy partner adatközpont hálózattal Franciaországban, az Egyesült-királyságban, Németországban és Lengyelországban.

  • A Cloud Computing világának nyílt megközelítése

    Megoldásainkkal ügyfeleink választhatnak, hogy melyik virtualizációs technológiát szeretnék használni, hol szeretnék létrehozni virtuális gépeiket és azokra mit szeretnének telepíteni - mindezt egy egyszerű kezelőfelületen és egy nyilvános API-n keresztül.

8 Adatközpont 6 európai országban
100.000 m2 Adatközpontok számára fenntartott terület
Több mint250 Gb/s kapcsolat az Adatközpontok és az Internet között

ADATKÖZPONT HÁLÓZAT

Az Aruba csoport szolgáltatásait 4 saját tulajdonú adatközpont biztosítja. Ezekből három Olaszországban (Milánó PSP IT3; Arezzo IT1, IT2) és egy Csehországban (Ktiš CZ1) található. Utóbbi főként a Közép- és Kelet-Európai régiót szolgálja ki. Ezen adatközpontok mellett további Partner infrastruktúrákkal rendelkezünk európai szintű szolgáltatások biztosításához: Frankfurtban, Párizsban, Londonban és Varsóban.

Az Aruba Adatközpontok a megbízhatóság, a teljesítmény és a biztonság tekintetében a legmagasabb követelményeknek megfelelően kerültek kialakításra. Több mint 140 Gb/s internet kapcsolat, ami a tényleges igényekhez képes kétszeres átviteli kapacitást biztosít, garantálva a szolgáltatás folyamatosságát és minőségét.


Az Aruba S.p.A. vállalatot 1994-ben alapították Arezzoban, vezető helyen van Olaszországban és a kelet-európai piacokon a webtárhelyek és a regisztrált domain nevek tekintetében, több mint 5.400.000 ügyféllel és partnerrel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a csoport egyike legyen az első 5 hoszting cégnek Európában és egyike az első 10 cégnek a világon. A webtárhely és a hitelesített e-mail cím szolgáltatások mellett, dedikált szerver megoldásokat, szerver elhelyezést, szolgáltatások kezelését is biztosítja és nagy tapasztalata van az adatközpontok kezelésében. 2011-től az Aruba IaaS modellen alapuló Cloud szolgáltatásokat kínál az Aruba Cloud márkán keresztül.

Az Aruba Business S.r.l. (business.aruba.it) az Aruba csoport tagja, 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy egyetlen biztonságos csatornát hozzanak létre a nagyvállalati piac és az üzleti partnerek számára. A csapat olyan szakemberekből áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az iparágban és az Aruba csoporton belül. Nem csak olyan IT szolgáltatásokat ajánlanak, mint Webtárhely, Domain, Cloud, e-Security és Adatközponti szolgáltatások, de ügyfelekhez igazított stratégiai projektek létrehozását és kezelését vagy viszonteladókat megcélzó megoldásokat, ahol a szolgáltatások teljes portfoliója után érdeklődnek.

A Forpsi csoport (www.forpsi.hu) 1997 óta muködik Közép-Európában. A központ Ktiš-ben (Cseh Köztársaság) található és további létesítmények találhatók Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában. Széles körű internetes szolgáltatásokat kínál, beleértve webtárhely, domain regisztráció, dedikált szerver, VPS és szerver elhelyezés. A vállalat 2005 óta az Aruba Csoport tagja, jelenleg a legnagyobb domain regisztrátor a Cseh Köztársaságban. A FORPSI cloud szolgáltatásokat is kínál a FORPSICLOUD márkanévvel a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, valamint az ARUBACLOUD márkanévvel Lengyelországban és Magyarországon.

2014-ben az Aruba elnyerte a rangos .cloud domain végzodést, ezzel hivatalos .cloud Domain Nyilvántartóvá válik, tovább erősítve az Európában és a világon is már erős jelenlétét a felhő piacon.

* A 'Tier' kifejezést az ANSI/TIA-942 szabvány 2014 márciusi kiadásáig használták. A 2014 márciusi kiadásban a 'Tier' kifejezést felváltották a 'Rated' vagy 'Rating' kifejezések.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható