Vállalat

Vállalat > Rólunk

Aruba Cloud – Rólunk

Az Aruba Cloud a Felhő szolgáltatásunk márkaneve az európai piacon. Ez az üzletág teljes körű Cloud szolgáltatások nyújtásának céljából jött létre, válaszként a különböző cégek igényeire, függetlenül a lehetséges projektjeiktől. Egy Virtuális Infrastruktúra kialakítása, adatok archiválása és megosztása, katasztrófa-helyreállítási terv létrehozása, külső biztonsági mentések vagy akár egy SaaS megoldás kifejlesztése; a mi termékünk egy üres vászon melyen ügyfeleink életre tudják kelteni ötleteiket. Az Aruba Cloud elkötelezettségét két fő tényező mutatja.

  • Infrastruktúra és adatok, ahol az ügyfelei vannak

    A csoport egy erős európai hálózatot épített ki 4 saját adatközponttal Olaszországban és a Cseh Köztársaságban, kiegészítve egy partner adatközpont hálózattal Franciaországban, az Egyesült-királyságban, Németországban és Lengyelországban.

  • A Cloud Computing világának nyílt megközelítése

    Megoldásainkkal ügyfeleink választhatnak, hogy melyik virtualizációs technológiát szeretnék használni, hol szeretnék létrehozni virtuális gépeiket és azokra mit szeretnének telepíteni - mindezt egy egyszerű kezelőfelületen és egy nyilvános API-n keresztül.

Adatközpont Hálózat

Az Aruba csoport szolgáltatásait 4 saját tulajdonú adatközpont biztosítja. Ezekből három Olaszországban (Milánó PSP IT3; Arezzo IT1, IT2) és egy Csehországban (Ktiš CZ1) található. Utóbbi főként a Közép- és Kelet-Európai régiót szolgálja ki. Ezen adatközpontok mellett további Partner infrastruktúrákkal rendelkezünk európai szintű szolgáltatások biztosításához: Frankfurtban, Párizsban, Londonban és Varsóban.

Tudjon meg többet Arubáról