Vállalat

ARUBA CLOUD – Rólunk

Az Aruba Cloud a Felhő szolgáltatás márkaneve az európai piacon. Ez az üzletág teljes körű Cloud szolgáltatások nyújtásának céljából jött létre, válaszként a különböző cégek igényeire, függetlenül a lehetséges projektjeiktől. Egy Virtuális Infrastruktúra kialakítása, adatok archiválása és megosztása, katasztrófa-helyreállítási terv létrehozása, külső biztonsági mentések vagy akár egy SaaS ajánlat kifejlesztése saját szoftveréről... ez az a termék, amellyel az ügyfelek életre tudják kelteni ötleteiket. Az Aruba Cloud elkötelezettségét két fő tényező mutatja:

  • Infrastruktúra és adatok, ahol az ügyfelei vannak

    A csoport egy erős európai hálózatot épített ki 4 saját adatközponttal Olaszországban és a Cseh Köztársaságban, kiegészítve egy partner adatközpont hálózattal Franciaországban, az Egyesült-királyságban, Németországban és Lengyelországban.

  • A Cloud Computing világának nyílt megközelítése

    Megoldásainkkal minden ügyfél választhat, hogy melyik virtualizációs technológiát szeretné használni, hol szeretné telepíteni virtuális gépeit és azokon mit szeretne telepíteni... mindezt egy egyszerű kezelőfelületen és egy nyilvános API-n keresztül.

8 Adatközpont 6 európai országban
100.000 m2 Adatközpontok számára fenntartott terület
Több mint140 Gb/s kapcsolat az Adatközpontok és az Internet között

ADATKÖZPONT HÁLÓZAT

Az Aruba csoport szolgáltatásai 4 saját tulajdonú Adatközpontban érhetők el: Olaszországban egy Ponte San Pietro-ban (Bergamo tartomány, Milan PSP), kettő  Arezzo-ban és egy a Cseh Köztársaságban található (Ktiš), utóbbi főként a Közép- és Kelet-Európai régió számára. Ezen Adatközpontok mellett további Partner infrastruktúrákkal rendelkezünk európai szintű szolgáltatások biztosításához: Frankfurtban, Párizsban, Londonban és Varsóban.

Az Aruba Adatközpontok a megbízhatóság, a teljesítmény és a biztonság tekintetében a legmagasabb követelményeknek megfelelően kerültek kialakításra. Több mint 140 Gb/s internet kapcsolat, ami a tényleges igényekhez képes kétszeres átviteli kapacitást biztosít, garantálva a szolgáltatás folyamatosságát és minőségét.


Az Aruba S.p.A. vállalatot 1994-ben alapították Arezzoban, vezető helyen van Olaszországban és a kelet-európai piacokon a webtárhelyek és a regisztrált domain nevek tekintetében, több mint 2 millió ügyféllel és partnerrel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a csoport egyike legyen az első 5 hoszting cégnek Európában és egyike az első 10 cégnek a világon. A webtárhely és a hitelesített e-mail cím szolgáltatások mellett, dedikált szerver megoldásokat, szerver elhelyezést, szolgáltatások kezelését is biztosítja és nagy tapasztalata van az adatközpontok kezelésében. 2011-tol az Aruba IaaS modellen alapuló Cloud szolgáltatásokat kínál az Aruba Cloud márkán keresztül. Ezek a Cloud Computing és Cloud Object Storage szolgáltatások, melyek alapja egy saját és partner adatközpontokból álló hálózat, ezek közül a legújabb 2012-ben nyílt Arezzoban és az egyike a Tier 4*/Rating 4  adatközpontoknak Olaszországban.

Az Aruba Business S.r.l. (business.aruba.it) az Aruba csoport tagja, 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy egyetlen biztonságos csatornát hozzanak létre a nagyvállalati piac és az üzleti partnerek számára. A csapat olyan szakemberekből áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az iparágban és az Aruba csoporton belül. Nem csak olyan IT szolgáltatásokat ajánlanak, mint Webtárhely, Domain, Cloud, e-Security és Adatközponti szolgáltatások, de ügyfelekhez igazított stratégiai projektek létrehozását és kezelését vagy viszonteladókat megcélzó megoldásokat, ahol a szolgáltatások teljes portfoliója után érdeklődnek.

A Forpsi csoport (www.forpsi.hu) 1997 óta muködik Közép-Európában. A központ Ktiš-ben (Cseh Köztársaság) található és további létesítmények találhatók Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában. Széles körű internetes szolgáltatásokat kínál, beleértve webtárhely, domain regisztráció, dedikált szerver, VPS és szerver elhelyezés. A vállalat 2005 óta az Aruba Csoport tagja, jelenleg a legnagyobb domain regisztrátor a Cseh Köztársaságban. A FORPSI cloud szolgáltatásokat is kínál a FORPSICLOUD márkanévvel a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, valamint az ARUBACLOUD márkanévvel Lengyelországban és Magyarországon.

2014-ben az Aruba elnyerte a rangos .cloud domain végzodést, ezzel hivatalos .cloud Domain Nyilvántartóvá válik, tovább erősítve az Európában és a világon is már erős jelenlétét a felhő piacon.

* A 'Tier' kifejezést az ANSI/TIA-942 szabvány 2014 márciusi kiadásáig használták. A 2014 márciusi kiadásban a 'Tier' kifejezést felváltották a 'Rated' vagy 'Rating' kifejezések.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható