Aruba Cloud - Data Center

Az Aruba Cloud a szervereit és berendezéseit, a piacon elérhető legújabb és a legjobb eszközökkel felszerelt adatközpontokban helyezte el. A helyi IT csapat garantálja a rendszer megfelelő működését és ez lehetővé teszi számunkra, hogy vállalati szintű szolgáltatásokat biztosítsunk az Ön számára.

 

Teljesítmény

Annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, a világ legjobb hardver és szoftver szolgáltatóival működünk együtt. DELL szerverek, EqualLogic és NetApp tárolók, Cisco és Nexus hálózati eszközök...

Biztonság

Az adatközpontjainkat úgy tervezték, hogy garantálják a maximális megbízhatóságot: redundáns áramellátás és hűtési rendszer, magas épületbiztonsági szint, redundáns hálózati kapcsolatok és magas szaktudás.

 

Európai hálózat

A három saját olaszországi, továbbá egy-egy a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Németországban, Egyesült Királyságban és Lengyelországban található bérelt adatközpontokból álló európai hálózatunkból választva megtalálhatja a tökéletes helyszínt az informatikai projektjei fejlesztéséhez.

Kiváló hálózati kapcsolat

Hálózatunk kiváló hálózati kapcsolattal rendelkezik, nem csak az adatközpontok között, de a világháló felé is. A francia és az angol adatközpontok az Equinix IBX hálózatában találhatók. Dél-európai adatközpontjaink szintén a legjobb kapcsolattal rendelkeznek, valamint dedikált vonallal rendelkeznek Kelet-Európa felé. Pontosan abban az irányban, ahol az újabb bővítés történt, Lengyelországban egy új varsói partner adatközpont aktiválásával.