Pitch Day

 

Mutass be az ötletét

A Pitch day az Aruba Cloud startup versenye, amely lehetőséget ad arra, hogy tovább léphessen az UP szakaszba.

Az Aruba Cloud minden évben kiválaszt legfeljebb 3, igazán innovatív projektet bemutató technológiai startupot, és megadja számukra a 15 millió Ft értékű cloud kreditet. Ennek köszönhetően az Ön startupja növelheti erősségeit, és egyedi tervezésű vállalati IT infrastruktúrával előnybe hozhatja magát a piacon.

Küldje el nekünk projektet, és induljon el velünk a siker útján!

 


Vegyen részt a versenyen

Miután sikeresen túljutott az online kérdések értékelésén, meghívást kap, hogy részt vegyen az éves versenyen, ahol bemutathatja az ötletét.

A versenyen be kell mutatnia az üzleti tervét és válaszolnia kell az Aruba Cloud zsűrijének kérdéseire. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük a startupban rejlő potenciált, valamint azt, amire a vállalkozásnak szüksége van az informatikai infrastruktúrára vonatkozóan. Ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy az UP szakaszban rendelkezésre álló kredit milyen mértékben segíthet a vállalkozás növekedésében.
 


Kitüntett figyelem!

Ha a startupja lesz a győztes, akkor azonnal elkezdheti használni a 15 millió Ft értékű cloud kredit nyereményét, ami 2 évig érvényes.

A nyertes emellett ingyenes konzultációs lehetőséget kap a Cloud Architect szakértőinktől, hogy optimalizálják az infrastruktúrát, és a lehető legtöbbet hozzák ki az Aruba Cloud megoldásokból. Emellett beszámolókat, esettanulmányokat gyűjtünk, és a programon belül külön fejezetet szentelünk a startupjának, hogy ezzel is erősíthessük induló vállalkozásának profilját és partnereinek ismertségét az Aruba által szervezett számos PR-tevékenységen keresztül.