Legyen Aruba Cloud Partner

 • Különböző viszonteladói szintek
 • Könnyű és gyors kezelés
 • Több helyszínen elhelyezkedő Cloud szolgáltatás ügyfeleinek

Partnerek

Hozza létre saját megoldását az Aruba segítségével! A legjobb árat és legjobb teljesítményt biztosítjuk.

Csatlakozzon a Partner programhoz

 • Értékesítheti a cloud szolgáltatást sajátjaként:
  Fejlessze ki saját cloud szolgáltatásait és értékesítse azt saját áron és saját szolgáltatásaival: Legyen akár egy kis hoszting cég, médiaügynökség vagy egy tanácsadó cég, könnyen kifejleszthet egy cloud szolgáltatást, amely megfelel igényeinek és ügyfeleinek. Definiálja újra az összetevők árát, adja hozzá saját szolgáltatásait (támogatás, telepítés, oktatás) és adja el saját áron.
 • SaaS szintre emelheti szoftverét:
  Hozzon létre egy Virtuális Gép sablont előre telepített szoftverével és annak konfigurációjával. Ezután tárolja azt személyes tárhelyén. Használja Cloud API(Application Programming Interface) felületünket, hogy összekösse alkalmazásait Cloud platformunkkal és megnövelje azok hatékonyságát. Ezután SaaS modellben értékesítheti szoftverét minden ügyfelének, saját áron.
 • Összekapcsolhatja a Cloud termékeket más szolgáltatásokkal:
  Megfigyelés, szoftver, tanácsadás, infrastruktúra fejlesztés...

Mik az Aruba Cloud Partner program előnyei?

Viszonteladói programunknak számos előnye van:

 • White-label viszonteladói szint
  Felületünk és termékeink két teljes viszonteladói szinten állnak rendelkezésre. A White-label viszonteladói szint lehetővé teszi, hogy értékesítse termékeinket anélkül, hogy ügyfelei megtudnák, hogy a szolgáltatás az Aruba fejlesztése.
 • Ön határozza meg saját termékeit és árait
  Partner programunk lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozzon saját adatközpontokat. Hozza létre Cloud termékeit, mint például SaaS ajánlatokat, és adjon meg olyan árlistát, amilyet szeretne, akár csak egy ügyfélnek. A viszonteladói szintet és megfizethető árrendszerünket kombinálva létrehozhat egy egyedi ajánlatot, hogy úgy jelenjen meg a piacon, ahogy szeretne.
 • A Cloud termékek előnyei
  Ha már tesztelte termékeinket, akkor tudja, hogy milyen hatékonyak és gazdaságosak. Használja ki a Cloud termékek által kínált teljes skálázhatóságot és európai adatközpontjaink hálózatát. Emellett, optimalizálni tudja a költségeit, csak azokért az erőforrásokért kell Önnek és ügyfeleinek fizetni, amire szükségük van, így az infrastruktúrája sokkal dinamikusabb lehet.
 • Ön dönti el, hogyan érjék el és kezeljék Cloud szolgáltatásukat az ügyfelei
  A rendszer teljes szabadságot ad a Cloud hozzáférési jogainak megadásában a speciális funkciókhoz. Tapasztalt ügyfeleinek több funkcióhoz adhat hozzáférést, miközben ellenőrzés alatt tarthatja a normál ügyfelei infrastruktúráját.
 • Figyelemmel kísérheti saját és ügyfelei felhasználását
  A biztosított felügyeleti eszközzel megjelenítheti a költségeit, ellenőrizheti és felügyelheti az egyes erőforrásokat és az egyes felhasználók fogyasztását.

Kiváló minőségű termékek és szolgáltatások ügyfeleinek

Viszonteladói Programunk feljogosítja, hogy a mi Infrastruktúránkat használja az Ön Cloud ajánlatai alapjául. Célunk, hogy vezető Cloud Szolgáltatásokat és Infrastruktúrákat nyújtsunk Önnek, hogy továbbfejleszthesse vállalkozását és ezzel könnyebbé tegyük életét. Rendszeresen fejlesztjük infrastruktúránkat, hogy biztosak legyünk abban, hogy a legjobb minőséget, hatékony Ügyfélszolgálatot és legmagasabb szintű szolgáltatásokat garantálunk ügyfeleinknek.