Cloud Felügyelet

Ellenőrizze, felügyelje szolgáltatásait és erőforrásait
és hiba esetén e-mail vagy SMS értesítést kap.
Ellenőrizze adatközpontjainkban vagy más szolgáltatók adatközpontjaiban található weboldalát és szerverét

Cloud Felügyelet

A Cloud Felügyelet szolgáltatással figyelemmel kísérheti az összes honlapját, Cloud Szervereit, dedikált szervereit függetlenül attól, hogy az Aruba Cloud adatközpontokban van elhelyezve vagy más szolgáltatónál.
A felügyelt erőforrásban vagy szolgáltatásban észlelt hiba esetén, az Aruba Felügyelet automatikusan és azonnal küld egy értesítést e-mailben vagy SMS-ben, így mindig tudni fogja, az infrastruktúrájában végbemenő folyamatokat valós időben, és ha szükséges a lehető leghamarabb intézkedhet.
A Cloud Felügyelet control panelén található diagramok használatával egyszerűen nyilvántarthatja és elemezheti a felügyelt szolgáltatások összes tevékenységét, és könnyen azonosíthat minden problémát és láthatja hányszor ismétlődött időben.

A Cloud Felügyelet Control Panelen keresztül beállíthatók ellenőrzések és figyelmeztetések, hogy figyelmeztessék Önt, ha egy szolgáltatás nem aktív. A következő szolgáltatások és protokollok felügyeletére van lehetőség:
 

 HTTP
 HTTPS
 Ping
 SSL Tanúsítvány
 DNS
 FTP
 IMAP
 POP3
 SMTP
 Microsoft SQL Szerver
 MySQL
 Oracle
 PostgreSQL
 SSH
 TCP
 Telnet
 

Minden ellenőrzéshez beállíthatja a gyakoriságot, a maximális időtúllépést, amely után a sikertelen ellenőrzés hibának tekinthető, a hibák számát és a régiókat, ahonnan az ellenőrzések történnek.

A Felügyelet szolgáltatás rendkívül jól skálázható és nem igényel telepítést, sem a felügyelni kívánt szolgáltatások frissítését. Egyetlen Control Panelről kezelheti az összes ellenőrzést akkor is, ha különböző földrajzi régiókban vannak aktiválva. Amint hozzáad egy új ellenőrzést, a Felügyelet szolgáltatás azonnal aktiválódik. A Cloud Felügyelet lehetővé teszi, hogy beállítsa hány sikertelen ellenőrzést kell észlelni, mielőtt értesítést küld Önnek a hibáról. Hasonlóképpen, amint a felügyelt szolgáltatás helyreállt, a Cloud Monitoring ismét küld egy értesítést.

Mindezek összessége teszi a Cloud Felügyeletet nélkülözhetetlen szolgáltatássá.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható