Privát Cloud

Cloud Bare Metal Backup

Mi ez?

A Cloud Bare Metal Backup szolgáltatás lehetővé teszi image technológián alapuló biztonsági másolatok létrehozását Privát Cloud virtuális gépeiről, szorosan együtt működve a virtualizációs hypervisorral anélkül, hogy bármit telepíteni kellene a menteni kívánt Virtuális Gépen. Az alkalmazott technológia, nem támaszkodik a virtuális gépek erőforrásaira és a hálózati kapacitásukra az adatok továbbításához, a végrehajtás minimális többletterheléssel és maximális átláthatósággal jár. A védett virtuális gép teljes mértékben megmarad, függetlenül a telepített operációs rendszertől. Mivel a szolgáltatás jellege tisztán infrastrukturális, a Cloud Bare Metal Backup használható a Cloud Backup mellett, mellyel együtt teljes védelmet nyújtanak, a gép lemezképétől az alkalmazás-szintű és fájlrendszer-szintű mentésekig.

A szolgáltatás alapja Veeam technológia, lehető teszi a Virtuális Gépek (vApp és VM) mentését az ütemezés és a megtartás meghatározásával egy egyszerű webes control panelen, majd azok visszaállítását akár a teljes gép, akár bizonyos fájlok tekintetében. Az említett control panelről újra konfigurálható a visszaállított virtuális gép, a hálózat, az állomásnév, a CPU és a memória beállítások megváltoztatásával, vagy klónozhatja azt egy új virtuális gépen.

A szolgáltatással virtuális gépenként készíthető mentés és 200GB tárhelyet biztosít minden egyes gép számára. A tárhely kumulatív: ez azt jelenti, hogy például 10 Cloud Bare Metal Backup csomag összesen 2TB tárhelyet nyújt, amely megosztható a védett virtuális gépek között. Az ügyfelek így egyszerűen növelhetik tárhelyüket további csomagok megvásárlásával.

A Private Cloud szolgáltatás hypervisorával és a VMware által kínált védelmi mechanizmusokkal integrált mentési technológia garantálja a konzisztenciát és a teljesítményt. Ugyancsak ide tartozik a natív együttműködés a Microsoft VSS szolgáltatással (VMware eszközökkel) az alkalmazás szintű konzisztencia biztosításához. Mivel az adatok tárolása egy távoli tárolón történik, a helyreállítás a virtuális gép tárolójának sérülése vagy az adatok teljes elvesztése esetén is lehetséges, biztosítva a teljes vApp helyreállítását.

Támogatás és SLA

Az Aruba a Private Cloud ügyfeleinek két lehetőséget biztosít: Telefonos támogatás, valamint hibajegy rendszeren keresztüli támogatás. Mindkét esetben az ügyfelek az Aruba műszaki csapatával vehetik fel a kapcsolatot, akik segítenek a szolgáltatással kapcsolatos problémák megoldásában.

 
Műszaki Támogatás
Óra
Átlagos válaszidő
Hét-Pén 8.00-16.00 15 perc
Adminisztratív Támogatás
Óra Átlagos válaszidő
Hét-Pén 8.00-16.00 15 perc
Garantált rendelkezésre állás: évi 99,8%
 
Szolgáltatás Általános Jellemzői Műszaki Adatok
Szolgáltatás SLA 99,8%
Támogatás Hibajegy rendszer és telefon
Számlázási időszak Havi
A szerződés minimum időtartama 1 hó
Adatközpontok, melyekben a szolgáltatás aktiválható DC-IT1, DC-CZ3, DC-FR1 (http://dc.forpsi.com/hu/home.aspx)
 
Szoftver Jellemzői Műszaki Adatok
Szoftver Veeam vCloud Backup
(https://www.veeam.com/vm-backup-recovery-replication-software.html)
Vezérlő rendszer HTTPS webes panel található minden a szolgáltatásban részt vevő adatközpontban.
vCloud integráció Teljes. Az ügyfelek egyetlen, a vCloud bejelentkezéssel megegyező belépési adattal léphetnek be és műveleteket végezhetnek virtuális gépeikkel (vAPP és VM) annak érdekében, hogy kellően megvédjék azokat.
Egyedi mentési tervek meghatározása Igen. Napi, heti és havi tervek létrehozása, valamint a mentés kezdési idejének kiválasztása.
Részleges helyreállítás Igen. Az egyes fájlok vagy mappák is visszaállíthatók.
Helyreállítás másik gépen Igen, minden géphez.
Lemezterület csökkentő rendszerek Igen. Duplikáció mentességgel és tömörítéssel.
Elérhető csomagok 1 Virtuális Géphez és 200GB lemezterülethez (ténylegesen lefoglalt lemezterület tömörítés és duplikáció mentesség nélkül). A tárhely kumulatív így minden további csomag 200GB –ot ad hozzá a teljes tárhelyhez.
 
Műszaki Támogatás Jellemzői Műszaki Adatok
Hibajegyek Korlátlan
Telefonhívások Korlátlan
A műszaki támogatás szolgáltatás elérhetősége Munkaidőben, 15 perc átlagos feldolgozási idővel

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható