Hálózatok és Internet

Komplex struktúrák? Nem probléma!

Az Aruba Cloud Computing legfeljebb 1000 Mbit/s-os hálózatot garantál minden Cloud Szerverhez. A Cloud Szerver Pro szolgáltatásnak nincs sávszélesség határa, míg a Cloud Szerver Smart szolgáltatás korlátozott internet forgalommal rendelkezik a kiválasztott csomag alapján.
Összehasonlítva más versenytársak által kínált szolgáltatásokkal, az Aruba Cloud Szerver Pro szolgáltatások csatlakoztathatók egymáshoz a Virtuális Switch-ek használatával, mint egy tényleges fizikai struktúra.
Lehetősége van arra is, hogy konfigurálja a Nyilvános IP-ket és teljesen eltávolítsa a Cloud Szerver Pro csatlakozását a struktúra Helyreállítási Konzolról történő kezeléséhez.
Minden Cloud Szerver 3 Hálózati Adapterrel rendelkezik, amely csatlakoztatható Nyilvános IP-hez, az Internet kapcsolathoz és Virtuális Switch-hez a Virtuális Magánhálózatok létrehozásához.

3 Hálózati adapter minden Cloud Szerverhez Cloud Server Pro

 

Akár 1000 Mbit/s

 

Virtuális Magánhálózatok Cloud Server Pro

 

Lehetőség Cloud Szerverek nyilvános hálózatról történő leválasztására Cloud Server Pro

 

Virtuális Switch Cloud Server Pro

A Virtuális Switch egyenlő egy fizikai hálózati Switch-el, ez lehetővé teszi két vagy több Cloud Szerver Pro csatlakoztatását egy magánhálózathoz. A Virtuális Switch sebessége 1000 Mbit/s portonként, még akkor is, ha a Cloud Szerverek sebessége korlátozódik a megfelelő hypervisor kínálata szerint.

Minden Virtuális Switch a felhasználónak van fenntartva a létrehozás pillanatától a törlésig. A belső hálózati forgalom nem kerül felszámításra, ingyenes.
További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba.

  További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba »
 

Nyilvános IP-k

A Nyilvános IP cím a Cloud Szerver nyilvános hálózathoz történő eléréséhez használatos és külön is megvásárolható. Amikor a Cloud Szerverek létrehozásra kerültek, mindegyikhez automatikusan hozzárendelésre kerül egy előre konfigurált Nyilvános IP, a Cloud Szerver Pro esetében a felhasználó később módosíthatja vagy törölheti.

Az Aruba Cloud már IPv6 címeket is biztosít virtuális gépeihez

Minden IPv4 címhez egy /64-es IPv6 alhálózatot kap Dual-Stack konfigurációban: az IPv4 és az IPv6 egymás mellett működik. A hypervisor és a sablon kiválasztását követően, a virtuális gép tulajdonságainál lehetősége lesz az IPv6 cím hozzáadására.
  • Mi a különbség az IPv4 és az IPv6 között és mik az IPv6 előnyei?

    A fő különbség a két protokollverzió között, hogy az IPv6 címtartomány jóval nagyobb: ezzel számos hálózathoz és ezernyi eszközhöz rendelhető egyedi cím.Az IPv6 növeli a biztonsági standardok kivitelezhetőségét, mint például SSL, csökkenti a költségeket jelentősen hozzájárulva a különböző alkalmazások fejlesztésének egyszerűsítéséhez, mint például az IP-telefon, interaktív játékok és e-kereskedelmi oldalak.Az IPv6 nagy címtartománya szükségtelenné teszi a NAT-ot, valamint a protokoll, figyelembe véve, hogy ez volt a célja, eredendően sokkal biztonságosabb, mint elődje az IPv4.Végül az IPv6 olyan fejlesztéseket is tartalmaz az IPv4-hez képest, mint az automatikus konfiguráció, a mobilitás és a bővíthetőség.

  • Miért aktiváljam az IPv6-ot?

    IPv6 elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy szolgáltatásai továbbra is használhatóak legyenek minden webes felhasználó, különösen a fejlődő piacok felhasználói számára.Látva, hogy az internet fokozatosan egy dual-stack IPv4/IPv6 hálózattá válik, az IPv6 készség fontos az univerzális elérhetőség biztosításához és a személyenként csatlakoztatott eszközök növekedésének kezeléséhez. Továbbá, az egyre nehezebben beszerezhető és drágább IPv4 címek hatására, néhány weboldal hamarosan csak IPv6 címen lesz elérhető, anélkül már nem.Egy új Nyilvános IP megrendelését követően beállítható Reverse Dns szolgáltatás (természetesen a meglévő Nyilvános IP címekhez is). A Reverse DNS lehetővé teszi egy Nyilvános IP cím feloldását egy állomásra (FQDN): ez biztosítja a Nyilvános IP cím és a domain megfeleltethetőségét. A sebesség a nyilvános hálózat felé 1000 Mbit/s portonként, még akkor is, ha a Cloud Szerverek sebessége korlátozódik a megfelelő hypervisor kínálata szerint.Minden Nyilvános IP a felhasználónak van fenntartva a létrehozás pillanatától a törlésig. A Cloud Szerver Pro szolgáltatáshoz a külső hálózati forgalom nem kerül felszámolásra, ingyenes. A Cloud Szerver Smart szolgáltatáshoz a külső hálózati forgalom korlátozva van a kiválasztott csomag alapján.

Megjegyzés: A Unified Storage, a Terheléselosztók és Virtuális Switch-ek nem fognak működni az IPv6 használatával, továbbra is kizárólag az IPv4 címekkel lesznek kompatibilisek. Legfeljebb 16 IPv6 cím használható egyidejűleg. Amennyiben szeretné feloldani ezt a korlátozást, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

  További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba »
 

Sávszélesség és forgalom

A hálózati kapcsolat az egyik alapvető eleme a Cloud szolgáltatásoknak, ezért az Aruba jelentős mennyiségű sávszélességet szentelt a Cloud Computing szolgáltatásnak.
Normál körülmények között a sávszélesség 1000 Mbit/s. Vészhelyzetben vagy a rendszerek teljes terhelése esetén, garantált a legalább 10 Mbit/s minden Cloud Szerver számára.

  További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba »
 
 

A sávszélesség tesztet egy VMware Cloud Szerveren mértük. Az adatok valósak, de csak példaként szolgálnak

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható