Terheléselosztók

A terheléselosztóval megosztható a munkaterhelés két vagy több Cloud Szerver között. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizálja az infrastruktúrája erőforrásait, maximalizálja a termelékenységet és csökkentse a válaszidőket, így elkerülve a lehetséges túlterhelést.
A terheléselosztó használata javasolt minden esetben, amikor az alábbiakra van szükség:
  • a szolgáltatás folyamatosságának biztosítása
  • magas forgalom kezelés
  • szerver specializálás
A terheléselosztáshoz legalább két Cloud Szerverre van szükség ugyanabban a magánhálózatban. Az Aruba lehetővé teszi a terheléselosztók és azok kapcsolatainak konfigurálását közvetlen a Control Panel -ről néhány kattintással, könnyen és gyorsan.
 
Beállíthatja a terheléselosztóit a fő protokollokkal, amelyek a HTTP, HTTPS, TCP egyszerűen az előre beállított LeastConn és Source algoritmusok kiválasztásával.
Továbbá az Aruba nyomon tudja követni a terheléselosztókat egyszerű grafikonon keresztül, amely jelzi a megterhelést a terheléselosztón, annak érdekében, hogy a túlterhelés megelőzhető legyen a Cloud Szerver szolgáltatások számának növelésével.
 

Az Aruba terheléselosztók tulajdonságai:

  • Dedikált IP cím
  • Könnyű konfigurálás és kezelés
  • HTTP, HTTPS és TCP protokoll támogatás
  • LeastConn és Source algoritmus támogatás
  • Terheléselosztó részletes statisztikájának nyilvántartása

Egy terheléselosztó használatával, amely elfogja a hálózati kéréseket és osztályozza őket két vagy több Cloud Szerver között, a redundanciának köszönhetően növeli a megbízhatóságot és biztosítja a nyújtott szolgáltatás folytonosságát. Amennyiben az egyik terheléselosztott Cloud Szerver valamilyen okból leáll, a terheléselosztó automatikusan kizárja azt, átirányítva a kéréseket a többi Cloud Szerverre, így elkerülve a kiesést.
 
A struktúra terheléselosztása az erőforrások azonnali és olcsó horizontális méretezését teszi lehetővé. Ez lehetővé teszi az forgalmi ingadozások egyszerű kezelését, egyszerűen szerverek terheléselosztóhoz történő hozzáadásával vagy eltávolításával, így alkalmazásai leállás nélkül futhatnak.
 
A szolgáltatás árazását megtalálja az "Árlista" részben.

További információkért a szolgáltatás működéséről, tekintse meg Tudásbázisunkat.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható