Jellemzők - Private Cloud

A Private Cloud egy olyan IaaS szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára Virtuális adatközpontok létrehozását virtuális szerverekkel, tűzfalakkal és hálózatokkal, az erőforrások igény szerinti növelésének vagy csökkentésének lehetőségével.

Testreszabott

Az Aruba Cloud segítségével az infrastruktúráját egy privát felhőbe telepítheti, az igényeinek megfelelő erőforrások mennyiségével létrehozva azt.

Kiszámítható

A Private Cloud szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy kizárólag a lefoglalt és fenntartott erőforrásokért fizessen havi alapon.

Exkluzív

A Private Cloud lehetővé teszi saját erőforrásainak kezelését.

Sokoldalú

Az Aruba Private Cloud megoldással az igényeinek megfelelően bármikor megváltoztathatja az erőforrások számát.

#

A Private Cloud szolgáltatással a felhasználók kizárólagos használatú számítási és hálózati erőforrásokhoz jutnak hozzá.

A Private Cloud megoldással nagyobb ellenőrzést gyakorolhat a cloud infrastruktúrája felett, ami lehetővé teszi az összes kiválasztott erőforrás önálló és valós idejű kezelését.

#

Szolgáltatás vállalati és üzleti célokra tervezve és fejlesztve.

A Private Cloud megoldást azon nagyvállalati és üzleti ügyfelek számára fejlesztettük ki és hoztuk létre, akiknek garantált erőforrásokra van szükségük, valamint rendelkeznek minden szükséges ismerettel infrastruktúrájuk kezeléséhez.

#

A Private Cloud a legmagasabb szintű megbízhatóságot és biztonságot garantálja.

A teljes infrastruktúra rendkívül megbízható és hibatűrő. Az egész Private Cloud struktúrát egy erős, redundáns hálózati elem támogatja, mindez 10Gbit/s sávszélességű. A szolgáltatás biztosításához használt hardver redundáns és a tároló replikált.

A Private Cloud a VMware termékeit és tudását használja fel, mely megkérdőjelezhetetlenül vezető a virtualizáció terén a Cloud infrastruktúra kezelésében.

ngx

Az Aruba Cloud a Private Cloud szolgáltatásán belül támogatja a VMware NSX virtualizációs platformot a szoftveres Adatközponthoz, natívan együttműködve a VMware vCloud Director -ral. Az új platform lehetővé teszi a szoftveren keresztül igényelt különböző hálózati elemek megvalósítását, meghatározva a biztonsági irányelveket és a további szükséges követelményeket a dedikált infrastruktúrához. Az NSX reprodukálja az egész hálózat modellt a szoftverben, lehetővé téve bármilyen típusú hálózat létrehozását és kiosztását másodpercek alatt, a legegyszerűbbtől a bonyolultabb, több rétegű hálózatokig.
A felhasználók létrehozhatnak több, eltérő követelményű virtuális hálózatot, az NSX-en elérhető szolgáltatások kombinációival egy ténylegesen biztonságosabb környezetet teremtve.
A Private Cloud és az összes számítási erőforrás kezelése, Virtuális Szerverek létrehozása és a hálózati erőforrások kezelése mind elvégezhető a  VMware vCloud Director szoftver használatával, egy felhasználónévvel és jelszóval védett hozzáférésen keresztül. A szoftveres hálózat használata lehetővé teszi az integrációt a fizikai és a virtuális környezet között, ahogy eddig elképzelhetetlen volt, elősegítve ezzel a hibrid architektúrákat akár adatközpontokban, akár a saját telephelyen.

Ha további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy hívjon minket.

kapcsolatfelvétel

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható