Cloud PRO

Hatékony csoportmunka és fájlmegosztás a Nextcloud segítségével

logo nextcloud

Dokumentumarchiválás és online csoportmunka könnyedén

A fájlok, dokumentumok és mappák megosztása minden csapat számára napi követelmény. Egy saját Cloud tárolási megoldás lehetővé teszi fájljainak tárolását és megosztását bármikor és bármilyen eszköz használatával, ügyelve arra, hogy személyes és üzletileg kritikus adatai védve legyenek.

A nyílt forráskódú Nextcloud megoldást a Cloud szervereinkkel kombinálva lehetősége nyílik a fájlok tárolásának beállítására a csapata számára a tárhely méretezhetőségének és a maximális adatvédelem biztosítása mellett. A fájlok kezelése mellett a Nextcloud lehetővé teszi a különféle állományokhoz való hozzáférés szabályozását különböző engedélyekkel és jogosultságokkal, amelyeket bármikor megtekinthet és szerkeszthet.

A csapat termelékenységének növelése érdekében számos együttműködési és megosztási funkciót is alkalmazhat.

Előnyei

BIZTONSÁG

A maximális adatvédelem és biztonság érdekében a Nextcloudba feltöltött fájlok, valamint eszközeivel szinkronizált adatok végig titkosítva vannak az átvitel során, bármelyik operációs rendszert is használja.

IGÉNY SZERINTI HASZNÁLAT

Más ingyenes tárolási szolgáltatásokkal ellentétben a Nextcloud segítségével létrehozott Cloud tárolási megoldásnak nincsenek korlátjai, mert az összes rendelkezésére álló helyet felhasználhatja és szükség szerint növelheti.

DEDIKÁLT SABLON

Az erre a célra létrehozott sablon megtalálható a kínálatunkban, így a Cloud szerver létrehozását követően a Nextcloud már telepítve lesz a szerverén.

ADATELÉRHETŐSÉG MOBILESZKÖZZEL

A kliens mobil eszközre történő telepítésével a fájlok elérése, a fotók és videók tárolása, valamint ezek megosztása másokkal sokkal könnyebbé válik.

 

HOGYAN OSZTHATJA MEG A FÁJLokat?

VÁLASSZA KI A NEXTCLOUD SABLONT

A Cloud szerver létrehozásakor, a sablon megtalálásához gépelje be a “Nextcloud” szót a keresőmezőbe.

ARCHIVÁLJA A FÁJLOKAT, HOZZA LÉTRE AZ ÚJ MAPPÁKAT ÉS DOKUMENTUMOKAT

Miután elvégezte a Nextcloud beállítását, megkezdheti a mappák létrehozását és a fájlok tárolását.

OSSZA MEG A FÁJLOKAT KOLLÉGÁIVAL

Válassza ki, mely mappákat szeretné megosztani a csapattal. Frissítse a fájlokat valós időben, bárhol is legyen. Szükség esetén bármikor módosíthatja a megosztási beállításokat.

TELEPÍTSE A NEXTCLOUD KLIENST A SZÁMÍTÓGÉPÉRE

A program (PC vagy macOS) számítógépére történő telepítésével egyszerűen szinkronizálhatja a mappákat a kliensgép és a kiszolgáló között.

 

TUDJA MEG HOGYAN HOZHAT LÉTRE SAJÁT CLOUD TÁROLÓRENDSZERT A NEXTCLOUD PLATFORMMAL

Ha már rendelkezik egy Cloud szerverrel és szeretné önállóan telepíteni a Nextcloud rendszert, az általunk összeállított oktatóanyag bemutatja a saját tárolórendszer létrehozásához szükséges összes lépést.

Tovább az oktatóanyagra

MIÉRT VÁLASSZA A NEXTCLOUD PLATFORMOT?

A Nextcloud egy nyílt forráskódú cloud tároló szolgáltatás, amely kiválóan alkalmas különféle típusú fájlok szinkronizálására és megosztására. A fő különbség a többi Cloud szolgáltatással szemben az, hogy a Nextcloud telepíthető egy Ön által kezelt Cloud kiszolgálóra, és ennek köszönhetően teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja az adatait. A szerverére telepített Nextcloud segítségével akár nagy fájlok átvitele sem okoz gondot, a rendelkezésre álló hely nagysága könnyen szabályozható és szükség szerint növelhető. 

FÁJLJAI MINDIG ELÉRHETŐEK LESZNEK ÖN ÉS CSAPATA SZÁMÁRA

A Nextcloud esetén a kliensek Android és iOS mobileszközökre, valamint PC és macOS rendszerekre is telepíthetők. A fájlok titkosított kapcsolaton keresztül, egy egyszerű, modern felület segítségével szinkronizálhatók és oszthatók meg. Bárhol is jár, könnyedén elmentheti dokumentumait, villámgyorsan elküldheti prezentációját vagy bármely más fájlt a kollégáinak.

HOZZA LÉTRE CLOUD SZERVERÉT MOST!

AKTIVÁLJON CLOUD PRO SZERVERT

Skálázható erőforrások, korlátlan forgalom, virtuális hálózati eszközök. VMware technológiával és redundáns SAN SSD tárolóval.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁLASSZON CLOUD VPS SZERVERT

Több előre konfigurált, különböző erőforrásokkal rendelkező szerver közül választhat, VMware technológiával és SSD tárolóval.

TEKINTSE MEG AJÁNLATAINKAT