API – Alkalmazás Programozási Felület

Az API (Application Programming Interface) elérhetővé teszi a fejlesztők számára a virtuális infrastruktúrájuk kezelését és automatizálását. Lehetővé teszi a fejlesztők számára a virtuális gépek funkcióinak önálló kezelését anélkül, hogy rendszeresen be kellene lépni a Control Panelbe.

Egy nyílt és dokumentált rendszer

Az Aruba Cloud Computing minden részletében nyilvános és dokumentált API (Application Programming Interface) felületen alapul. Lehetőség van a szolgáltatás igénybevételére ezen az alkalmazás felületen keresztül, amely lehetővé teszi, hogy automatizálja a feladatokat és integrálja a platformunkat.
Az API segítségével létrehozhat saját kezelőpanelt, vagy kitalálhat új szolgáltatásokat a Cloud Szervereink és más, az Ön rendelkezésére álló elemek használatával.
Integrálhat bizonyos funkciókat a cége szolgáltatásaiba, ellenőrizheti a kredit egyenleget és a Cloud Szerverei állapotát, automatizálhat feladatokat és még sok mást.
 

Nyílt

Látogasson el a Tudásbázis vonatkozó részére, ahol megtalálja az összes információt, dokumentációt és a példákat, melyek a szolgáltatás használatához szükségesek!
 

Egyedi

Készítse el saját kezelőpaneljét a kívánt funkciókkal és tegye egyedivé a szolgáltatást.
 

Gyors

Az API egy gyors és közvetlen mód a szolgáltatás kezelésére közvetlenül a kívánt programozási nyelv használatával.
 

API dokumentáció és példák

Látogasson el a Tudásbázis vonatkozó részére. Példákkal dokumentáltuk a C# és JAVA kód használatát, így a rendelkezésére álló parancsokkal elkezdheti a fejlesztést.
Az arubacloud.hu REST API-t kínál, ami a legjobb megoldás az infrastruktúra kezeléséhez REST architektúrán keresztül.