Cloud PRO

Készítsen saját videókonferencia-rendszert a Jitsi Meet használatával

logo nextcloud

Megbízható videókonferencia-platformot keres? Ismerje meg a Jitsi Meet szolgáltatást!

A piacon számos videókonferencia megoldás létezik a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, némelyik ingyenes, míg másokért fizetnie kell.

A Jitsi Meet egy nyílt forráskódú alkalmazás, amely lehetővé teszi biztonságos videókonferencia létesítését ingyen.

Saját videókonferencia-rendszer létrehozásához a kívánt erőforrás megválasztásával telepítheti a Jitsi Meet megoldást Cloud szervereinkre.

Köszönhetően annak, hogy a program bármilyen eszközre és operációs rendszerre elérhető, könnyedén megszervezheti a távoli munkavégzéshez szükséges online értekezleteket a felhasználók számának korlátozása nélkül.

Előnyei

BIZTONSÁG

Csatlakozás a konferenciához titkosított HTTPS kapcsolat segítségével.

SAJÁT RENDSZER

A Jitsi Meet alkalmazás Cloud szerverére történő telepítésével egy saját videókonferencia-rendszerrel fog rendelkezni.

DEDIKÁLT SABLON

A Cloud szerver létrehozása a Jitsi Meet alkalmazással előre telepített sablon használatával történik.

MINDIG ELÉRHETŐ

A Jitsi Meet telepíthető mobil eszközökre is (Android and iOS), így mindig használatra kész, bárhol is jár.

 

HOgyan kezdjen hozzá?

VÁLASSZA KI A JITSI MEET SABLONT

A Cloud szerver létrehozásakor, a sablon megtalálásához gépelje be a “Jitsi” szót a keresőmezőbe.

JELENTKEZZEN BE A JITSI MEET VIDEÓRENDSZERBE

Hívja be böngészőjében a telepítéskor megadott domain nevet (pl. “jitsimeet.domainnevem.hu”) és jelentkezzen be a Jitsi Meet Video rendszerbe, majd kezdje meg az új videókonferencia beállítását.

ÁLLÍTSA BE A VIDEÓKONFERENCIÁT, ÉS HÍVJA MEG A RÉSZTVEVŐKET 

Ossza meg a következő értekezlet URL-címét - a résztvevők számára vonatkozóan nincs korlátozás. A videókonferencia során megoszthatja a képernyőjét vagy akár egy adott alkalmazást.

ISMERJE MEG HOGYAN TELEPÍTHETŐ A JITSI MEET A CLOUD SZERVERÉN

Ha már rendelkezik egy Cloud szerverrel és szeretné önállóan telepíteni a Jitsi Meet rendszert, az általunk összeállított oktatóanyag bemutatja a saját videókonferencia rendszer létrehozásához szükséges összes lépést.

Tovább az oktatóanyagra

MIÉRT VÁLASSZA A JITSI MEET RENDSZERT?

Ez egy egyszerű, biztonságos, méretezhető, nyílt forráskódú videókonferencia-rendszer. Az alkalmazás tökéletes a távoli munkavégzéshez. A résztvevők számára vonatkozóan nincs korlátozás. A kapcsolat biztonságos és titkosított a HTTPS-nek köszönhetően. A Jitsi Meet alkalmazás Cloud szerverére telepítésével önállóan beállíthat videóhívásokat, csúcsterhelés és forgalmi problémák nélkül. Ön szabja meg, hogy mekkora erőforrást ad a videókonferencia rendszernek. A szakmai értekezleteit korlátlan számú résztvevővel tarthatja meg, és a képernyő megosztási lehetőség használatával eredményesebbé teheti a megbeszélést.

SZERVEZZEN ÉRTEKEZLETEKET BÁRHONNAN

A Jitsi Meet klienst bármilyen eszközre és operációs rendszerre ingyenesen feltelepítheti, így bármikor és bárhol megtarthatja online audio- és videoértekezleteit.

HOZZA LÉTRE CLOUD SZERVERÉT MOST!

AKTIVÁLJON CLOUD PRO SZERVERT

Skálázható erőforrások, korlátlan forgalom, virtuális hálózati eszközök. VMware technológiával és redundáns SAN SSD tárolóval.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁLASSZON CLOUD VPS SZERVERT

Több előre konfigurált, különböző erőforrásokkal rendelkező szerver közül választhat, VMware technológiával és SSD tárolóval.

TEKINTSE MEG AJÁNLATAINKAT