A leírásból lépésről lépésre megismerheti az Rsync konfigurálását és használatát a fájlok és mappák szinkronizálása és a kiszolgáló időszakos biztonsági másolatának ütemezése céljából Ubuntu 18.04-en.

Backup Storage Ubuntu

23 jan. 2020
 

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan kell telepíteni a Dockert Ubuntu 18.04-en a konténerek használatának megkezdésére, és ezáltal egyszerűsíteni az alkalmazások telepítését.

Docker Ubuntu Virtualization

22 jan. 2020
 

A leírásból megtudhatja, hogyan telepítheti a MySQL adatbázisok létrehozására, tárolására és szerkesztésére alkalmas phpMyAdmin-t, és hogyan teheti biztonságossá a hozzáférését Ubuntu 18.04-en.

Database MySQL Ubuntu Web Hosting

23 jan. 2020
 

Ebben az oktatóanyagban megtalálhatja az összes szükséges lépést az ingyenes Let's Encrypt SSL-tanúsítvány konfigurálásához és telepítéséhez egy Apache webszerverre Ubuntu 18.04 operációs rendszeren.

Apache Security SSL Ubuntu

16 jan. 2020
 

Egy lépésről lépésre összeállított útmutató egy virtuális magánhálózat létrehozásához az OpenVPN segítségével Ubuntu 18.04 rendszeren. A VPN konfigurálásához szükséges összes útmutatást megtalálja a leírásban.

Security Ubuntu VPN

20 jan. 2020
 

Ebben az oktatóanyagban megtalálható az összes szükséges lépés a Java telepítéséhez és konfigurálásához Ubuntu 18.04 rendszeren.

Development Java Ubuntu

16 jan. 2020
 

Ez az útmutató segít biztonságosan csatlakozni a Cloud szerverhez SSH protokollal különböző technikák alkalmazása mentén, mint például a standard port megváltoztatásával vagy a hitelesítéshez használt RSA kulcsok használatával.

Security SSH Ubuntu

16 jan. 2020
 

Ez az oktatóanyag bemutatja az SMTP szerver Postfix-szel történő konfigurálásához szükséges összes lépést.

Mail Server Ubuntu

16 jan. 2020
 

Ebből az útmutatóból megtudhatja, hogyan kell futtatni és kezelni a konténereket a Docker segítségével Linuxon, a Docker Hubban található image fájlok letöltésével.

Containers Docker Ubuntu Virtualization

20 jan. 2020
 

Ez az oktatóanyag részletes leírást ad a Git szoftver telepítéséhez, konfigurálásához és használatához a főbb Linux disztribúciókon.

Development Git Ubuntu

16 jan. 2020
 
<  1 2 3 4   >