Aruba Cloud Oktatóanyagok

Böngéssze át Cloud Computing oktatóanyagainkat, amik segítségével maximálisan kiaknázhatja a szolgáltatásainkban rejlő lehetőségeket.

Ebben az oktatóanyagunkban megmutatjuk, hogyan kell telepíteni a Jitsi Meet ingyenes videokonferencia-megoldást jelentő alkalmazást az Ubuntu 20.04 szerverre.

CMS Smart Working Video Conference

23 szept. 2020
 

Ennek az útmutatónak köszönhetően megismerheti az UFW tűzfal telepítését és konfigurálását az Ubuntu 18.04 szerveren, illetve megmutatjuk a tűzfal egyszerű és intuitív kezelésének főbb parancsait.

Firewall Ubuntu

09 szept. 2020
 

Útmutatónkból megismerheti, hogyan kell telepíteni és konfigurálni a Drupal 8 CMS-t, valamint hogyan lehet dinamikus weboldalakat létrehozni, miután telepítette az Apache, a MariaDB és a PHP-t az Ubuntu 20.04 szerverre.

 

CMS Ubuntu

20 aug. 2020
 

Ebből az oktatóanyagból megismerheti, hogyan hozhat létre privát VPN-t az OpenVPN szoftver telepítésével a Windows Server 2019-re, valamint a VPN eléréséhez szükséges tanúsítványok, kulcsok és konfigurációs fájlok létrehozását is bemutatjuk.

OpenVPN Security Windows

11 aug. 2020
 

Ebben az oktatóanyagban megismerheti, hogyan lehet teljes biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani a nagy MySQL vagy MariaDB adatbázisokról a Linux szerver parancssori felületével.

Database Linux

21 júl. 2020
 

Ebből az oktatóanyagból megtanulhatja az összes szükséges lépést a WordPress CMS telepítéséhez egy LAMP konfigurációjú Ubuntu 18.04 szerverre.

CMS Ubuntu WordPress

14 júl. 2020
 

Ebben az útmutatóban a MySQL telepítését követően megtanulhatja, hogyan hozhat létre új MySQL felhasználót, és hogyan adhat engedélyeket és privilégiumokat meghatározott adatbázisokhoz vagy táblákhoz az engedélyezés és visszavonás parancsok használatával.

Database MySQL

08 jún. 2020
 

Ennek a kezdők számára készített útmutatónak köszönhetően megteheti az első lépéseket a MySQL használatában, és megtanulhat különböző fogalmakat és parancsokat, amelyek hasznosak az adatbázisok és a táblák kezeléséhez.

Database MySQL

28 máj. 2020
 

Ebben az útmutatóban megtudhatja, hogyan kell telepíteni a Windows Server Backup (WSB) szolgáltatást a Cloud Server rendszeres biztonsági mentésének konfigurálásához a Windows Server 2019 rendszeren.

Backup Storage Windows

25 máj. 2020
 

Oktatóanyagunkból megismerheti, hogyan lehet helyesen létrehozni új csoportokat és felhasználókat, akik hozzáférhetnek a szerverhez, és sudo privilégiumokkal rendelkezhetnek az Ubuntu 18.04-en.

Ubuntu

19 máj. 2020
 
< Vissza  1 2 3 4 5   Következő >