A leírásból lépésről lépésre megismerheti az Rsync konfigurálását és használatát a fájlok és mappák szinkronizálása és a kiszolgáló időszakos biztonsági másolatának ütemezése céljából Ubuntu 18.04-en.

Backup Storage Ubuntu

23 jan. 2020
 

Oktatóanyagunkból megismerheti, hogyan telepíthet és konfigurálhat egy FTP-kiszolgálót a VSFTPD szoftver segítségével a fájlok gyors és biztonságos átviteléhez a kliens gép és a szerver között.

FTP Storage Ubuntu

04 máj. 2020
 

Ennek az oktatóanyagnak köszönhetően megtanulhatja, hogyan állítson be privát Cloud Storage kiszolgálót személyes fájljainak tárolására és ezáltal távolról történő elérésére az Ubuntu 18.04-en létrehozott Nextcloud platform használatával.

Storage Ubuntu

06 ápr. 2020
 

Ebben az útmutatóban megtudhatja, hogyan kell telepíteni a Windows Server Backup (WSB) szolgáltatást a Cloud Server rendszeres biztonsági mentésének konfigurálásához a Windows Server 2019 rendszeren.

Backup Storage Windows

25 máj. 2020
 

In this tutorial you will learn how to create a Node.js script to securely transfer files and folders between two Cloud Servers using the SCP protocol.

Development Node.js Storage

18 jan. 2021
 

Thanks to this tutorial you will learn how to set up private Cloud Storage server to store your personal files and access them remotely, using the Nextcloud platform on Ubuntu 20.04.

Storage Ubuntu

13 okt. 2020
 
<  1   >