Jellemzők – Cloud VPS

Cloud VPS megoldásunkkal egy teljesértékű Cloud Szerverhez jut hozzá, mindezt egy VPS egyszerűségével és árával.

Felhasználóbarát

A Cloud VPS szolgáltatás különböző méretekben, változó erőforrás kiosztással érhető el. A piacon található legalacsonyabb ár mellett, az alapját képező VMware technológia és SSD tároló teszi a Cloud VPS szolgáltatást egy egyszerű, de hatékony megoldássá.

Előre konfigurált

A Cloud VPS 4 előre beállított konfigurációban (small, medium, large és extra-large) érhető el, a számítási teljesítmény és tárhely kapacitás növelésének lehetőségével, valamint webes adatforgalom korlátozással.

Multifunkciós

A Cloud VPS különösen hasznos lehet tesztelésre, akár tesztkörnyezetként különböző installációk esetében, akár nem létfontosságú alakalmazások futtatására, esetleg virtuális asztal létrehozására.

Bővíthető

A Cloud VPS egy olcsó és gyors megoldás, amivel könnyen megvalósíthatja Cloud Computing elképzeléseit, a jövőbeli bővíthetőség lehetőségének elvesztése nélkül.

Cloud VPS és Cloud Server

A Cloud VPS egy, az Aruba Cloud infrastruktúráján belül aktivált virtuális szerver. A Cloud VPS egy hihetetlenül kényelmes megoldás, ami néhány egyszerű lépéssel lehetővé teszi Önnek egy vagy több szerver aktiválását. Csupán választani kell a rendelkezésre álló 4 méret, valamint a számos sablon és előre konfigurált operációs rendszer közül. A Windows Server licenc árát a szerver ára tartalmazza.
A Cloud VPS választásával lehetősége adódik a virtualizációs szoftverek terén piacvezető VMware technológia használatára. Adatai a legújabb SSD tárolókon kerülnek elhelyezésre, valamint garantált minőségi internet kapcsolat biztosított az olasz és nemzetközi hálózat felé. Végezetül, de nem utoljára, a virtuális szerverek az Aruba Cloud adatközpontjaiban helyezkednek el, amelyek megfelelnek a legmagasabb megbízhatósági követelményeknek is.
A Cloud VPS használatával és az Aruba Cloud ügyféllé válással, lehetősége lesz az ingyenes ügyfélszolgálat igénybe vételére is chaten, hibajegyben, vagy telefonon. Továbbá Önnek lehetősége lesz virtuális szerverei kezelésére a control panellen keresztül, ahol közvetlenül elérheti, lekapcsolhatja, archiválhatja, törölheti vagy fejlesztheti szerverét.

A Cloud VPS kezelőfelületei

Control panel

A Control Panel lehetővé teszi, hogy minden technikai szempontból elérhető és kezelhető legyen a Cloud Computing szolgáltatás. Egyszerű használat, gyors elérés!

API

Az Alkalmazás Programozási Felület (API) elérhetővé teszi a fejlesztők számára a virtuális infrastruktúrájuk kezelését és automatizálását.

Mobil esZKÖZÖK

Az Okostelefonokra és Tabletekre készült Aruba Cloud Computing app lehetővé teszi az Adatközpontok funkcióinak megtekintését és műveletek végrehajtását a Cloud Szervereken.

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható