Az Aruba Cloud a 2023-as
Gartner® Market Guide-ban

Speciális felhőszolgáltató az európai régióban

Tudjon meg többet

Tudjon meg többet arról, miért ismerték el az Aruba Cloud-ot reprezentatív szolgáltatóként ebben a szektorban

A „Specialty Cloud Providers” Gartner Market Guide kiemeli a szakosodott szolgáltatók növekvő jelentőségét, köztük az Aruba Cloud-ot, amely képes választ adni az európai cloud piac egyedi igényeire.

Az Aruba Cloud erősségei regionális felhőszolgáltatóként Európában

Helyi jelenlét

Saját tulajdonú adatközpont hálózatunknak köszönhetően képesek vagyunk megfelelni az adatszuverenitási és -lokalizációs követelményeknek, az európai szintű szabályozások betartásával. Hasonlóképpen, a nagy teljesítmény mellet biztosítani tudjuk az ügyfélhez legközelebbi helyszínt, a legalacsonyabb késleltetés elérése érdekében.

Közvetlen kapcsolat az ügyféllel

Ügyfeleink igényei alapján személyre szabott megoldásokat tervezünk. Közvetlen tárgyalópartnerként képesek vagyunk egyéni szerződés keretein belül személyre szabott SLA feltételeket, rugalmas fizetést és versenyképes árakat kínálni.

Hibrid és Multicloud

Elkötelezettek vagyunk az interoperabilitás előmozdítása és a beszállítói függőségek csökkentése mellett azáltal, hogy nyílt forráskódú megoldásokat alkalmazunk ügyfeleink infrastruktúráinak rugalmasságának javítása érdekében.

Felhő infrastruktúrák KKV-k számára

A felhőszolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, hogy megfeleljünk a különböző méretű vállalkozások igényeinek, garantálva a versenyképes árakat és az átlátható költségeket SaaS, IaaS és PaaS megoldásainkkal.

„Specialty Cloud Providers” Market Guide 2023

A Gartner Research által 2023. szeptember 19-én közzétett kutatás áttekinti a speciális felhő-infrastruktúra és -platformszolgáltatások piacát és útmutatást ad az infrastrukturális és operatív (I&O) vezetők számára, mikor érdemes speciális szolgáltatókat választani.

Szeretne többet tudni az Aruba Cloudról?

Európa egyik legnagyobb cloud szolgáltatója vagyunk. Megoldásaink egy teljeskörű, rugalmas és biztonságos technológiai ökoszisztémán alapulnak.

Miért válassza az Aruba Cloud-ot Lépjen kapcsolatba értékesítési részlegünkkel
Gartner Logo

A Gartner az egy bejegyzett védjegy és a Gartner, Inc. szolgáltatási védjegye az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten és itt engedéllyel kerül felhasználásra. Minden jog fenntartva.

Gartner, „Specialty Cloud Providers” Market Guide, Miguel Angel Borrega, Elaine Zhang, David Wright, Alessandro Galimberti, 2023. szeptember 19.

A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban szereplő szállítókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem tanácsolja a technológiai felhasználóknak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező szállítókat válasszák.

A Gartner kutatási publikációi a Gartner kutatási szervezetének véleményéből állnak, és nem értelmezhetők tényállításként.

A Gartner elhárít minden, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a jelen kutatással kapcsolatban, beleértve az eladhatóságra vagy egy adott célnak való megfelelésre vonatkozó garanciákat is.