Elhelyezés

Az Aruba Cloud Object Storage rendszer megadja az ügyfeleinek a szabad választás lehetőségét, hogy hol helyezik el és archiválják adataikat.

Az Object Storage infrastruktúra az adatközpontok nemzetközi hálózatára épül, amelyek fizikailag különböző Európai országokban vannak elhelyezve. A felhasználók szabadon választhatnak adatközpontot, és így országot is, ahonnan biztosítják az adatok archiválását.

A technológiák és feltételek az Object Storage szolgáltatás biztosításához minden adatközpont és minden ország esetében azonosak, egyszerűsítve a szolgáltatás használatot és módot.
Ezzel szemben az adatok archiválása és elhelyezése az adatközpontok országaiban hatályos jogszabályokkal összhangban történik.

Az elhelyezés sok esetben alapvető fontosságú tényező, valamint elengedhetetlen a Katasztrófa Elhárítási stratégiához. Az a lehetőség, hogy replikálja az adatait különböző adatközpontokban és különböző országokban, jelentősen növeli az adatainak biztonságát, valamint lehetővé teszi, hogy bármikor elérje azokat, még csatlakozási problémák esetében is.

Az Aruba Cloud az Object Storage szolgáltatást jelenleg 8 adatközpontból biztosítja: a Cseh Köztársaságban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban.

Az adatközpont megválasztásának lehetősége teszi az Aruba Cloud Object Storage szolgáltatását egyedülállóvá és páratlanná.