Jellemzők – Cloud Object Storage

A Cloud Object Storage elértővé teszi a felhő kínálta legtöbb előnyt és rugalmasságot, lehetővé téve a tárolási erőforrások igény szerinti növelését és csökkentését.

Alacsony költségű

Az általunk használt technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a szolgáltatást alacsony áron kínáljuk: a költség csak a használt tárhelytől és a kimenő forgalomtól függ, míg a kérések és a bejövő forgalom korlátlan és ingyenes.
Tekintse meg árlistánkat »

Rugalmas

Az Object Storage szolgáltatás követi a Cloud modellt, így a tárhely mennyisége gyakorlatilag korlátlan. A pay-per-use díjszabás lehetővé teszi az igény szerinti tárhely használatát. A havi díjszabású csomagok bármikor, igény szerint módosíthatók.

Problémamentes

Az általunk használt technológia lehetővé teszi (bejövő és kimenő) forgalomi csúcsok és a nagy mennyiségű kérések könnyű kezelését, garantálva a szolgáltatás folyamatosságát a szolgáltatás lassulása vagy torlódások nélkül. Minden adat 3 különálló tároló eszközön kerül mentésre.

100% kontroll

Bármilyen típusú adatot is archivál Object Storage rendszerünkben, az az ön tulajdona és az is marad. Az adatok használata, elérése, megosztása, szerkesztése, vagy áthelyezése más földrajzi helyszínre kizárólag az ön döntésétől és igényeitől függ.

A Cloud Object Storage elérési lehetőségei

Object Storage WebClient

Object Storage WebClient

Az Object Storage Web Client egy online alkalmazás, mely lehetővé teszi az Object Storage szolgáltatás használatát bármely, a saját eszközén telepítendő kliensprogram nélkül.

API S3

API S3

Az API eszközök azon programozók számára hasznosak, akik önállóan, maguk kívánják kezelni az összes funkciót.

Pannello di gestione

Control panel

A Control Panel segítségével létrehozhatók és kezelhetők a kívánt, és a szolgáltatás használatához szükséges Object Storage fiókok.

FTP

FTP

Közvetlen hozzáférést biztosít a fiókban elhelyezett adatokhoz HTTP/HTTPS/FTP/FTPS protokollokon keresztül.