Object Storage

A Cloud Object Storage előnyei

Szolgáltatásunk kifejlesztésénél a piacot és a meglévő ügyfeleinket tartottuk szem előtt. Ezért a szolgáltatás megfelel a következő a speciális igények:

Költséghatékony

Fizetés az erőforrások használata alapján
Az általunk használt technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a szolgáltatást a megfelelő áron kínáljuk: a költség csak a használt tárhelytől és a kimenő forgalomtól függ, míg a kérések és a bejövő forgalom korlátlan és ingyenes.

A szolgáltatás költsége tehát függ az erőforrások használatától és ez alapján változik. Különböző fizetési módok állnak rendelkezésre a beállításaitól függően: A pay-per-use és a Havi Csomag alapú fizetés fix havi költséggel. Tekints meg árlistánkat.

Rugalmas

Korlátlan tárhely adatok archiválásához
Az Object Storage szolgáltatás követi a Cloud modellt, így a tárhely mennyisége gyakorlatilag korlátlan. Nem probléma a használat alapú díjszabás befejezése. Amennyiben egy fix tarifájú díjcsomagot választ (egy előre meghatározott tárhely korláttal), akkor változtathatja meg azt, amikor szeretné, az Ön igényei szerint, és automatikusan aktiválja a frissítéseket amikor Ön eléri a határt.

A teljesítmény javítása
A tároló szolgáltatásban alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy kezelje a forgalom csúcsokat (bejövő és kimenő) és kéréseket teljes biztonságban, biztosítva a folyamatosságot a teljesítményben és elkerülve a lassulást és a torlódásokat a szolgáltatásban.

A Cloud Computing és az Object Storage szolgáltatások egyesített kezelése
A platformot arra tervezték, hogy biztosítsa az összes kívánt adat tárolását a kapacitás illetve az adat típus korlátozása nélkül és ezek megszervezését, ahogyan azt Ön szeretné. Különböző Object Storage fiókokat hozhat létre a Cloud fiókján belül, így különválaszthatja a különböző adatállományokat, és ugyanarról a Control Panelről kezelheti azokat. A Cloud Computing és az Object Storage szolgáltatások ugyanazt a felületet használják és az ilyen szolgáltatások futtatásának alapja az Aruba Cloud fiókjának kredit egyenlege.

Kompatibilitás más tároló megoldásokkal
A rendszer API S3 kompatibilis, így használható az általános kliensekkel, amelyek ezt a protokollt használják, mint a CloudBerry. Továbbá az API S3 kompatibilitás azt jelenti, hogy átválthat az egyik szolgáltatóról a másikra anélkül, hogy megváltoztatná tárolója kezelő eszközeit.

Biztonság

Adatok archiválása teljes biztonságban
Az Object Storage szolgáltatás alapja egy olyan technológia, amely biztosítja a nagy tárolókapacitást, az egyszerűséget a műveletekben és az adatok teljes ellenőrzését. Az infrastruktúra egy elosztott intelligens tulajdonságú rendszerből áll, amely nem tartalmaz biztonsági réseket.

Minden adat 3 különálló tároló eszközön replikált és mind a rugalmasság mind az öngyógyító kapacitás fontos jellemzői az Object Storage rendszernek. A technológia frissítései vagy a hardver nem igényelnek semmilyen adat migrációt vagy leállást. További információkért kérjük, nézze meg a Technológiai részt.

Az archivált adatok tulajdonának garantálása
Bármilyen adat, amely az Object Storage rendszerünkben archivált, kizárólag az Ön tulajdona. Használat, hozzáférés, megosztás, szerkesztés és átvitel más földrajzi területre, azok a műveletek, amelyek az Ön igényeitől és választásától függnek.

A földrajzi terület kiválasztása ahol elhelyezi és archiválja az adatot
A nemzetközi hálózatunk lehetővé teszi a tárhely használatát különböző Európai országokban. Ennek köszönhetően, biztosíthatja az adatokat a felhasználóinak a kívánt országban található Adatközpontból igényei szerint. Az adatok elhelyezését és archiválását a kiválasztott országban hatályos jogszabályokkal összhangban végzik. Ami az adatok átvitelét illeti, ez is az Ön választásától függ: az adatok továbbra is abban az országban maradnak, amelyben szeretné, amíg úgy nem dönt, hogy átviszi azokat.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható