A Cloud Object Storage népszerű felhasználási területei

Tartalom archiválása és terjesztése

Az Object Storage platformunkkal átviheti teljes tárolási infrastruktúráját a Cloud szolgáltatásunkra és könnyen archiválhatja adatait mennyiség vagy adat típus korlátozás nélkül. Így, kihasználhatja a Cloud rugalmasságának előnyét, növelheti és csökkentheti az erőforrásokat az igényei szerint, egy pay-per-use rendszer használatával. Szervereink földrajzi elhelyezésének köszönhetően, biztosíthatja az összes kívánt adatot a felhasználóinak közvetlenül a hozzájuk legközelebbi Adatközpontból, felgyorsítva a műveleteket és maximalizálva felhasználói élményt.

Adat archiválás elemzési folyamatokhoz

A Big Data (különböző természetű adatokból álló nagy adathalmazok, amelyek előírják a gyors feldolgozást valós időben) gyakorlatok változásával és a felhalmozott információ mennyiségének növekedésével, az adatok elemzése kihívássá vált és azok archiválása elengedhetetlen. Infrastruktúránknak köszönhetően, bármilyen típusú adatot tárolhat, archiválhatja majd elemezheti azt, megjelenítheti ha szükséges és törölheti ha már nincs szükség rá. A Cloud Computing szolgáltatással, a Cloud Szerverein található speciális alkalmazások használatával elvégezhetők az adatok elemzése, melyeket az Object Storage tárhelyen archiváltak.

Biztonsági mentés

Tároló rendszerünk rugalmasságának köszönhetően, az Object Storage szolgáltatás egy nagy teljesítményű platformot képvisel, ahol a kritikus adatok megfelelő áron tárolhatók és archiválhatók. Olyan biztonsági szintet biztosít, amit soha nem ér el egy átlagos technológiával kifejlesztett megoldással. A népszerű csatlakozó kliensek használatával, lehetséges az adatai automatikus mentésének ütemezése.

Katasztrófa Elhárítás

Az Object Storage rendszer által használt technológia ideális feltételeket teremt egyedi Katasztrófa Elhárítási megoldások biztosítására. Szervereink elhelyezésének köszönhetően, könnyen lemásolhatja az adatait Adatközpontunkban, Olaszországban és más Európai országokban, és mindig referenciaként használhatja csatlakozási problémák esetén, valamint ha az adatok terjesztésére van szüksége egy bizonyos helyről.