Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program

Az Aruba S.p.A. egy, a Microsoft által felhatalmazott Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Partner, mely jogosult Windows virtuális számítógépek üzemeltetésének biztosítására a Microsoft Cloud Agreement vagy az Enterprise Agreement/MPSA keretein belül egy dedikált vagy multitenant hardveren.

Emellett jogosultak vagyunk Office 365 ProPlus (E3 és E5), Project Online Professional és Visio Pro előfizetések használatához szükséges környezet biztosítására az SCA (Shared Computer Activation) segítségével.

Kattintson ide, ha többet szeretne tudni a Microsoft QMTH programjáról.

A Windows 10 Virtualizáció és a Shared Computer Activation (Office 365 ProPlus, Project Online Professional és Visio Pro for Office 365) előnyei

A Windows 10 virtualizáció és az SCA megoldás az Office 365 ProPlus-hoz, Project Online Professional-hez és Visio Pro-hoz választási lehetőséget és rugalmasságot biztosít Önnek. Mindezek előnyhöz juttatják, ha a meglévő Windows 10 és Office 365 termékeihez tartozó licenceit a felhő szolgáltatásba telepíti.

Eldöntheti, hogy a telepítés helyben, az Ön vállalatánál, irodájában vagy az Aruba adatközpontjaiban található szerverekre történjen.

Az Aruba S.p.A. mint hivatalos QMTH Partner lehetőséget ad, hogy az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro és a Windows 10 termékeket az Ön által választott cloud infrastruktúrán telepítse.

Mely - a Microsoft Volume Licensing (VL) programban vásárolt - Windows licencek tartalmaznak virtualizációs jogosultságot a Qualified Multitenant Hostinghoz?

2017. augusztus 1. óta a következő Microsoft Volume Licensing programban vásárolt Windows licencek tartalmaznak virtualizációs jogosultságot a Qualified Multitenant Hosting-hoz:

  • Windows 10 Enterprise E3 és E5 felhasználónként SA-val (Softvare Assurance)
  • Windows 10 Enterprise E3 és E5 VDA (Virtual Desktop Access) felhasználónként

Mely - a Microsoft Cloud Agreement alapján, az Aruba S.p.A.-tól vásárolt - Windows licencek tartalmaznak virtualizációs jogosultságot?

2017. szeptember 6. óta a következő Windows licencek magukban foglalják a dedikált és multitanent hardverek virtualizációs jogait a  hivatalos QMTH partnerek, például Aruba S.p.A. által kezelt adatközpontokban:

  • Windows 10 Enterprise E3 és E5 VDI (Virtual Desktop Infrastructure)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA (Virtual Desktop Access)
  • Microsoft 365 Enterprise (korábban: Secure Productive Enterprise vagy SPE) E3 és E5

Mely Office 365 termékek támogatják az SCA-t?

SCA mód az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro termékekkel működik. Minden Office 365 verzió, mely tartalmazza az Office 365 ProPlus-t, Project Online Professional-t vagy a Visio Pro-t használható SCA megoldással.

Kapcsolat

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz és tudjon meg többet a Windows 10 virtualizációról és az SCA-ról. Lépjen kapcsolatba velünk.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható