Készítse el virtuális adatközpontját

A Cloud PRO egy IaaS szolgáltatás, amely lehetővé teszi felhő infrastruktúra kiépítését teljesen redundáns és nagy teljesítményű hardvereken, garantálva a teljes megbízhatóságot és rugalmasságot.

Garantált erőforrásokkal rendelkező nyilvános felhő platformról van szó, amely a VMware vSphere és a Microsoft Hyper-V technológiának köszönhetően lehetővé teszi virtuális mini adatközpontok létrehozását valós időben testreszabható és méretezhető szerver, hálózati és tároló komponensekkel.

A Cloud PRO tökéletes választás:

VIRTUális
INFRASTRUkTúra kialakításához

Ha virtuális szerverekkel, hálózati eszközökkel és megosztott Cloud tárolóval rendelkező infrastruktúrát kíván megvalósítani, amely néhány nap alatt üzembe helyezhető telepítési költségek nélkül.

ALKALMAZÁSOK BIZTONSÁGOS FEJLESZTÉSÉHEZ

Ha egy webes vagy egy natív alkalmazás kezeléséhez megbízható, redundáns Cloud szerver környezetre van szükség, amelyben az idő- és a fejlesztési költség takarékosan hozhatja létre és tesztelheti azt.

FORGALMI CSÚCSOK KEZELÉSÉHEZ

Ha a webhelye vagy webshopja maximális méretezhetőségére és rugalmasságára van szüksége az ideiglenes csúcsidőszakok kezeléséhez és az erőforrás-pazarlás minimalizálásához alacsony vagy közepes forgalom idején.

FIX KÖLTSÉGŰ FEJLESZTŐI KÖRNYEZETEK LÉTREHOZÁSÁHOZ

Ha olyan környezetre van szüksége, amely könnyen használható fejlesztéshez és teszteléshez, automatikusan kezelhető API-n, ugyanakkor azt is pontosan követheti, mennyibe kerülnek az Ön által használt Cloud szolgáltatások.

Az Aruba Cloud PRO segítségével komplex virtuális infrastruktúrát hozhat létre virtuális hálózati eszközök és redundáns SAN SSD tárolók használatával. Pro szervereit kezelheti a weben, API-n vagy a mobilalkalmazáson keresztül, beállíthatja az egyes szolgáltatások felügyeletét és konfigurálhatja az adatmentéseit.

Méretezhető, garantált erőforrások

Korlátlan adatforgalom

VMware vSphere vagy Microsoft Hyper-V virtualizáció

Pay-per-use árképzési modell

Virtuális terheléselosztók és switch-ek

Központi redundáns SAN SSD tároló

A Cloud PRO számos előre konfigurált sablont biztosít, beleértve a következőket:

A CLOUD PRO INFRASTRUKTÚRA VIRTUÁLIS FORRÁSAINAK ÖSSZEkapcsolása

Infrastruttura Cloud PRO
 

Csak a használatban lévő erőforrásokért fizet

Azzal, hogy csak a virtuális szerverei által ténylegesen használt felhő-erőforrásokért kell fizetni, a Cloud PRO lehetővé teszi az infrastruktúra feletti teljes irányítást. Az árképzés átlátható: nincs aktiválási vagy megszüntetési költség, és nem kerül felszámításra plusz díj az elküldött vagy fogadott adatokért.

Két költségszámítási típus közül választhat: felhasználástól függően óránként előre levont költség (pay-per-use); havi vagy éves előfizetésként előre levont költség (csomag).

TEKINTSE MEG A CLOUD PRO ÁRLISTÁT
 

PRÓBÁLJA KI, MILYEN EGYSZERŰ KONFIGURÁLNI SZERVERÉT
ÉS SZÁMOLJA KI A CLOUD PRO KÖLTSÉGÉT

 

Aktiválja Cloud PRO szerverét
adatközpont hálózatunkban bárhol
TUDJON MEG TÖBBET ADATKÖZPONTJAINKRÓL

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható