Műszaki Leírás – Cloud Backup

A Cloud Backup infrastruktúra egy sor tárolóból (Storage Vaults) áll, melyek nagy mennyiségű adat tárolására és védelmére lettek kialakítva, valamint biztonságos, védett kapcsolaton keresztül érhetők el. A biztonsági mentések a Backup Control Panel, egy egyszerű és hatékony webes felhasználói felület segítségével kezelhetők.

Az adatok, amelyekről szeretne másolatot készíteni, lehetnek a mi adatközpontjainkban, más szolgáltatók adatközpontjában vagy a saját telephelyén. Az adatokat közvetlen titkosított kapcsolaton továbbítják a tárolóba (Storage Vaults), tömörítve és biztosítva az optimális teljesítményt a sebesség terén, jelentősen csökkentve az időt és sávszélességet, így eleget téve a maximális biztonsági előírásoknak is. A szolgáltatás az ügyfél szerverei és az Aruba Cloud Backup infrastruktúra közötti kapcsolathoz titkosítási rendszereket (AES) és biztonsági protokollokat (AES, SSL) használ. Az adat tömörítését végző fejlett rendszereknek köszönhetően csak az új és módosított adatok kerülnek továbbításra, jelentősen felgyorsítva az átviteli folyamatot (korlátozva a felhasználók által használt sávszélességet).

A tárolón (Storage Vaults) tárolt és védett adatok szintén titkosítottak és kizárólag a kapcsolódó belépési adatokkal érhetők el.

Egy egyszerű Backup Intéző segítségével, amelyet a menteni kívánt kliens gépen vagy szerveren kell telepíteni, elmenthetők és megvédhetők a kritikus adatok. A Backup Control Panelen néhány egyszerű kattintással létrehozhatja és kezelheti a komplex rendszerek mentéseit is. A Backup Intéző és a Backup Control Panel lehetővé teszi, hogy az összes biztonsági mentést biztonságosan, hatékonyan, gyorsan és maximális megbízhatósággal kezelje, bármilyen platformon és operációs rendszeren, bármilyen típusú fizikai vagy virtuális szerverrel.

A Cloud Backup szolgáltatás biztonsági technológiája és szabványai összhangban vannak a titkossággal, a biztonságos hozzáféréssel és tárolással kapcsolatos előírásokkal. A Control Panel felületének köszönhetően egyszerűen beállítható az adatmegőrzési időszak a vállalati irányelveknek megfelelően.

Cloud Backup
Fő jellemzők
Ár 2.100Ft+Áfa/hó-tól (havidíjas csomag)
450Ft+Áfa/hó-tól (használat alapú)
Díjszabás Használat alapú óradíjas vagy havidíjas csomag
SLA 99.80%
Biztonság Titkosított átviteli csatorna
Tartalom titkosítási lehetőség a tárolóban AES-256 segítségével
Minimum backup időszak 1 óra
Ütemezés Egy 0-24 órás időszakon belül bármely órában
Részletes beállítási lehetőség minden mentési feladathoz
Az adatok maximális megőrzése Az 1 napos időszaktól akár korlátlan ideig
Részletes beállítási lehetőség minden mentési feladathoz
Backup fiókok száma Korlátlan
Intézők maximális száma Korlátlan
Mentési feladatok maximális száma Korlátlan
Forgalom Korlátlan
Sávszélesség optimalizálás Csak a változtatott adatok kerülnek mentésre
Kliens oldali adattömörítés
Intézők Windows Agent (2003/R2, 2008/R2, 2012/R2), VSS és "Bare Metal" támogatással
Linux Agent (Redhat, Centos, Suse, Debian, Ubuntu)
AIX Agent
SUN Solaris Agent
Oracle Database Agent
MSSQL Database Agent
MS Exchange Agent
MS Sharepoint Agent
MS Cluster Agent
A szolgáltatás tanúsítványai ISO 9001:2015, ISO 27001:2013
Támogatás Része a szolgáltatásnak
   
Megrendelés

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható