Cloud Backup

Technológia

A Cloud Backup infrastruktúra egy sor tárolóból (Storage Vaults) áll, melyek nagy mennyiségű adat tárolására és védelmére képesek és biztonságos, védett kapcsolaton keresztül érhetők el. A létrehozott biztonsági mentések a Backup Control Panelen kezelhetők, egy egyszerű és hatékony webes felhasználói felület segítségével.

Az adatok, amelyekről szeretne másolatot készíteni, lehet a mi adatközpontjainkban, más szolgáltatók adatközpontjában vagy a saját telephelyén. A mentett adatokat közvetlen titkosított kapcsolaton továbbítják a tárolóba (Storage Vaults), tömörítve és duplikáció mentesen, biztosítva az optimális teljesítményt a sebesség terén, jelentősen csökkentve az időt és sávszélességet, a maximális biztonsági előírásoknak megfelelően. A kiszolgálói és az Aruba Cloud Backup infrastruktúra AES titkosítás és a biztonsági protokollok (AES, SSL) használatával továbbítják az adatokat; a fejlett duplikáció mentes rendszereknek és az adat tömörítésnek köszönhetően csak az új és módosított adatok kerülnek továbbításra, felgyorsítva az átviteli folyamatot (korlátozva felhasználók által használt sávszélességet) és takarékoskodik a tárolókapacitással.
A biztonsági mentés adatok mentése és tárolása titkosítottan történik, így azok visszafejtése is csak a kezelő fiók használatával végezhető.

Egy egyszerű Backup Intézőt kell telepíteni a kliensen vagy szerveren, amelyen szeretné végrehajtani a biztonsági mentést, ezt követően elmenthetők és megvédhetők a kritikus adatok. A Backup Control Panel segítségével néhány egyszerű kattintással létrehozhatja és kezelheti a komplex és a kiosztott rendszerek mentéseit is. A Backup Intéző és a Backup Control Panel lehetővé teszi, hogy az összes biztonsági mentést biztonságosan, hatékonyan, gyorsan és maximális megbízhatósággal kezelje, bármilyen platformon és operációs rendszeren, bármilyen típusú fizikai vagy virtuális szerverrel.

A Cloud Backup szolgáltatásunk technológia és a biztonsági szabványai lehetővé teszik, az adatvédelmi, a rendelkezésre állási és biztonságos tárolására vonatkozó irányelvek megtartását. A Backup Control Panelen keresztül a felhasználók könnyen beállíthatják az adatmegőrzési időszakot a megőrzési kívánalmaknak megfelelően.
 

Backup Scheme

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható