Jellemzők - Cloud Backup

A Cloud Backup egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi automatikus biztonsági mentések létrehozását és konfigurálását. Ideális megoldás azok számára, akik a saját helyreállítási irányelveiket követve szeretnék biztonságosan kezelni és megőrizni mentéseiket.

Ütemezés

A mentések óránkénti, napi, heti vagy egyéni ütemezéssel készíthetők, valamint adatközpontunkban védett és exkluzív elérésű tárolókon kerülnek tárolásra.

Felhasználóbarát

A Cloud Backup szolgáltatással a biztonsági mentések létrehozása, ütemezése és helyreállítása nem is lehetne egyszerűbb: minden művelet és konfiguráció egyetlen grafikus felületen elvégezhető (Control Panel).

Sokoldalú

A biztonsági mentések kezelhetők és létrehozhatók a Cloud szervereiről és a fizikai szervereiről, függetlenül attól, hogy azok az Aruba adatközpontokban vagy más szolgáltatók adatközpontjában vagy a saját telephelyén találhatók.

Minden követelménynek megfelel

A használat alapú és fix díjcsomagoknak köszönhetően az Aruba Cloud által kínált Cloud Backup szolgáltatás minden ügyfél igényeit kielégíti.

A duplikáció mentes tömörítési rendszerek lehetővé teszik a sávszélesség használat és a hálózati terhelés csökkentését. Az első mentést követő mentések növekményesek, csak a változásokat és új adatokat tartalmazza, így még számos másolat esetében is jelentősen csökkentve ezzel a szükséges tárhely méretet (és így a költséget is).

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható