Ő mindig a talpára esik. És Ön?

Védje adatait aruba cloud backup szolgáltatással

Cloud Backup jellemzői

A Cloud Backup egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi automatikus biztonsági mentések létrehozását és konfigurálását. Ez ideális megoldás azok számára, akik a saját helyreállítási irányelveiket követve szeretnék kezelni és megőrizni mentéseiket.
A biztonsági mentések ütemezhetők óránként, naponta, hetente vagy meghatározott időpontban. Az adatok saját adatközpontjainkban kerülnek mentésre és tárolásra egy védett és kizárólagos hozzáférésű Aruba Cloud fiókban.

 Könnyen használható

A Cloud Backup szolgáltatással a biztonsági mentések létrehozása, kezelése és helyreállítása egyszerű: minden művelet és konfiguráció egyetlen intuitív felületen kezelhető (Backup Control Panel).

 Automatikus

A biztonsági mentések ütemezhetők igény szerint, bármilyen gyakorisággal. A biztonsági mentések ütemezhetők a teljes virtuális gépre vagy fizikai szerverre bármilyen operációs rendszerrel, meghatározott mappákra vagy egyes fájlokra.

 Biztonságos

A Cloud Backup szolgáltatás titkosítási rendszerek (AES) és a biztonsági protokollok (AES, SSL) használatával garantálja a maximális biztonságot az adatok átvitelekor és elérésekor. Miután a biztonsági mentések elkészültek, az adatok titkosítva tárolódnak a tárolóban (Storage Vaults) és a titkosítási kulcsok hozzárendelődnek fiókhoz.

 Gyors

Az adatok átvitelekor és tárolásakor, fejlett duplikáció mentes tömörítési rendszereket alkalmaznak. Ez lehetővé teszi, a sávszélesség használat csökkentését az adatok átvitelekor, csak az új vagy megváltozott adatok átvitelét, így növelve a szolgáltatás teljesítményét a sebesség terén.

 Olcsó

Mint már említettük, a duplikáció mentes tömörítési rendszerek lehetővé teszik, hogy minimalizálják a sávszélesség használatot és a hálózati terhelést, de mindenekelőtt takarékoskodik a mentéshez szükséges tárhellyel. Az első biztonsági mentés után, a következő mentések csak a megváltozott, vagy új adatokra vonatkoznak, jelentősen csökkentve ezzel a tárterület használatát (és így a költségeket is), több másolat esetben is.

 Platform független

A Cloud Backup szolgáltatás rendkívül sokoldalú: a biztonsági mentések létrehozhatók és kezelhetők Cloud szervereiről és fizikai szervereiről, függetlenül attól, hogy azok az Aruba adatközpontokban vagy más szolgáltatók adatközpontjában vagy a saját telephelyén találhatók. Lehetőség van a biztonsági mentések létrehozására bármely operációs rendszer verziót használó fizikai szerverekről, vagy VMware és Hyper-V hypervisort használó teljes virtuális gépről (Cloud Szerver vagy VPS).

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható