Cloud Bare Metal Backup

Mi ez?

A Cloud Bare Metal Backup szolgáltatás lehetővé teszi image technológián alapuló biztonsági másolatok létrehozását Virtual Private Cloud virtuális gépeiről, szorosan együtt működve a virtualizációs hypervisorral anélkül, hogy backup klienst kellene telepíteni a menteni kívánt Virtuális Gépen. Az Avaliability megoldások innovatív szállítójával, a Veeam technológiával történő együttműködés a teljes védelmet kínálja a virtuális gépek számára.

Az archivált adatok biztonságát a anti-ransomware funkció garantálja, amely lehetővé teszi a biztonsági mentés adatainak megváltoztathatatlan másolatának létrehozását.

A Cloud Bare Metal Backup lehetővé teszi egy teljes virtuális gép helyreállítását az eredeti vagy egy másik állomáson, beleértve a gyors visszaállítást is, ahol csak a megváltozott adatok kerülnek helyreállításra. Az alkalmazott technológia, mivel nem támaszkodik a hálózati kapacitásra és a virtuális gépek erőforrásaira az adatátvitel érdekében, minimális költségeket és a végrehajtás kapcsán maximális átláthatóságot biztosít. A virtuális gép teljes mértékben védett a telepített operációs rendszertől függetlenül.

A szolgáltatás tisztán infrastrukturális jellegének köszönhetően a Cloud Bare Metal Backup a Cloud Backup mellett is használható, amellyel együtt teljes védelmet nyújt a gép lemezképétől az alkalmazási szintig és a fájlrendszer szintjéig. A megoldás azt is jelenti, hogy az egyes fájlok gyors helyreállítását elvégezheti a VM-en és a virtuális lemezeken, és egy egyszerű online control panelen keresztül biztonsági mentéseket készíthet a szervezet vApp-jairól és VM-jeiről, meghatározva a kívánt gyakoriságot és megtartást. Akár a teljes mentett gépet vagy az egyes fájlokat is visszaállíthatja.

A szolgáltatással virtuális gépenként készíthető mentés és 200 GB tárhelyet (2 TB Large díjcsomaggal) biztosít az egyes gépek számára. Az ügyfelek további licenceket szerezhetnek, illetve egyszerűen növelhetik tárhelyüket további díjcsomagok megvásárlásával.

A Private Cloud szolgáltatás hypervisorával és a VMware által kínált védelmi mechanizmusokkal integrált mentési technológia garantálja a konzisztenciát és a teljesítményt. Ugyancsak ide tartozik a natív együttműködés a Microsoft VSS szolgáltatással (VMware eszközökkel) az alkalmazás szintű konzisztencia biztosításához. Mivel az adatok tárolása egy távoli tárolón történik, a helyreállítás a virtuális gép tárolójának sérülése vagy az adatok teljes elvesztése esetén is lehetséges, biztosítva a teljes vApp helyreállítását.

Támogatás és SLA

Az Aruba a Virtual Private Cloud ügyfeleinek két lehetőséget biztosít: telefonos támogatás, valamint hibajegy rendszeren keresztüli támogatás. Mindkét esetben az ügyfelek az Aruba műszaki csapatával vehetik fel a kapcsolatot, akik segítenek a szolgáltatással kapcsolatos problémák megoldásában.

 

Műszaki Támogatás

Óra
Átlagos válaszidő
Hét-Pén 8.00-16.00 15 perc

Adminisztratív Támogatás

Óra Átlagos válaszidő
Hét-Pén 8.00-16.00 15 perc
Garantált rendelkezésre állás: évi 99,80%

Szolgáltatás Általános Jellemzői

Műszaki Adatok
Szolgáltatás SLA 99,80%
Támogatás Hibajegyen és telefonon keresztül
Számlázási időszak Havi
A szerződés minimum időtartama 1 hó
Adatközpontok, melyekben a szolgáltatás aktiválható IT1, IT3, CZ1, FR1, PL1

Szoftver Jellemzői

Műszaki Adatok
Szoftver Veeam vCloud Backup
(https://www.veeam.com/vm-backup-recovery-replication-software.html)
Vezérlő rendszer HTTPS webes panel található minden a szolgáltatásban részt vevő adatközpontban.
vCloud integráció Teljes. Az ügyfelek egyetlen, a vCloud bejelentkezéssel megegyező belépési adattal léphetnek be és műveleteket végezhetnek virtuális gépeikkel (vAPP és VM) annak érdekében, hogy kellően megvédjék azokat.
Egyedi mentési tervek meghatározása Igen. Napi, heti és havi tervek létrehozása, valamint a mentés kezdési idejének kiválasztása.
Részleges helyreállítás Igen. Az egyes fájlok vagy mappák is visszaállíthatók.
Helyreállítás másik gépen Igen, minden géphez.
Lemezterület csökkentő rendszerek Igen. Duplikáció mentességgel és tömörítéssel.
Elérhető díjcsomagok
  • Standard díjcsomag: 1 Virtuális Géphez 200 GB lemezterület (ténylegesen lefoglalt lemezterület, tömörítés és duplikáció nélkül).
  • Large díjcsomag: 1 Virtuális Géphez 2 TB lemezterület (ténylegesen lefoglalt lemezterület, tömörítés és duplikáció nélkül).
A tárhely kumulatív így minden további díjcsomag 200 GB–ot (vagy 2 TB-ot Large díjcsomaggal) ad hozzá a teljes tárhelyhez.

Műszaki Támogatás Jellemzői

Műszaki Adatok
Támogatás  
A műszaki támogatás szolgáltatás elérhetősége Munkaidőben, 15 perc átlagos feldolgozási idővel

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint: