VMware vCloud Director

A Private Cloud virtualizált infrastruktúra alapja a VMware vCloud Director és VMware vSphere. A VMware vCloud Director natívan integrált a VMware NSX hálózati virtualizációs rendszerrel.

A Private Cloud létrehozása és kezelése egyszerű lépésekből áll:

 1. Válassza ki a Private Cloud szolgáltatás erőforrásait
 2. Hozza létre infrastruktúráját a VMware vCloud Director segítségével
 3. Kezelje privát infrastruktúráját a VMware vCloud Director használatával

Ahogy egyszerűen és gyorsan létrehozható és kezelhető a Private Cloud infrastruktúrája a VMware vCloud Director használatával, úgy lehetővé teszi az infrastruktúra beállítását és adaptálását is az üzleti igényeinek megfelelően.

A VMware vCloud Director használatával úgy kezelheti a Private Cloud infrastruktúráját néhány perc alatt, mintha az a saját adatközpontjában lenne:

 •  VMware vCloud Director egy sor eszközt biztosít az adminisztrátor részére a számítási, tárolási és hálózati erőforrások kezelésére és kiosztására. VMware vCloud Director mindazokat az alapelveket alkalmazza, melyek körül az absztrakció és automatizálás lehetővé teszik a Private Cloud erőforrások teljes körű kezelését anélkül, hogy aggódnia kellene a hardver kezelése miatt.
 •  A VMware vCloud Director lehetővé teszi a hatékonyság javítását, hozzáigazítva az egyes erőforrásokat a virtuális szerverekhez, optimalizálva az informatikai infrastruktúra költségeit, amelyek így már nem tartalmaznak túlméretezett gépeket.
 •  A VMware vCloud Director segítségével a terheléselosztó rendszerek létrehozása, konfigurálása és kezelése egyszerűbb és gyorsabb.
 •  A VMware vCloud Director számos előre beállított sablont kínál és lehetővé teszi személyre szabott sablonok létrehozását is a kívánt számú virtuális gép létrehozásához. Ez lehetővé teszi az erőforrások egységesítését és a karbantartás egyszerűsítését.
 •  Készíthet pillanatképeket virtuális gépeiről, elmentve azokat később visszaállíthatók anélkül, hogy újra kellene készíteni a gépeket.
 •  A VMware vCloud Director segítségével létrehozhat és kezelhet dedikált VLAN hálózatokat. Lehetővé teszi több szintű hálózatok kezelését is, mint például egy DMZ létrehozása.
 •  A VMware vCloud Director a Private Cloud Szolgáltatása egyszerűsített védelmét kínálja tűzfal, NAT és DHCP segítségével.
 •  A VMware vCloud Director lehetővé teszi VMware DCE (Data Center Extension) létrehozását, mely segítségével együttműködhet a Private Cloud szolgáltatása más magán- vagy nyilvános infrastruktúrákkal. A DCE esetén mind a stretched és az unstretched konfiguráció lehetséges.
 •  A VMware vCloud Director lehetővé teszi, hogy kezelje a teljes infrastruktúrát, valamint egyetlen eszköz segítségével az összes virtuális gépet, egyszeri belépéssel, biztonságosan.
 •  Hozzáférés adható egy vagy több felhasználó számára egy felhasználóbarát webes portálon keresztül. Lehetséges továbbá a felhasználók csoportokba szervezése és bármilyen házirendhez társítása, meghatározott virtuális erőforrások vagy egy független LDAP hitelesítés kiosztásával mindegyik részére. Minden felhasználó különböző küszöbértékkel rendelkezhet a virtuális erőforrások használatához.

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 600 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható