Shared Computer Activation (SCA)

Mit jelent a Shared Computer Activation (SCA) az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és a Visio Pro for Office 365 esetében?

A Shared Computer Activation (Megosztott Számítógép Aktiváció, rövidítve SCA) egy termék aktiválási mód, mely lehetővé teszi több Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 felhasználó számára, hogy ugyanazt a hardvert megoszthassák. Az Office 365 felhasználónként kerül licencelésre, így az SCA biztosítja, hogy az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 felhasználók megfelelő licenccel rendelkezzenek. Ezzel a móddal, az Office 365 ProPlus, a Project Online Professional, és a Visio Pro for Office 365 natívan támogatja az RDS megoldásokat, így nem szükséges többé kerülőútként MSI szoftvert feltelepíteni. Az SCA engedélyezhető a következő kiépítési megoldásokra:

  • Ügyfél saját, dedikált (helyi elérésű) infrastruktúráján
  • Windows Azure környezeten
  • Harmadik fél dedikált infrastruktúráján

A több-bérlős, harmadik fél által hosztolt megoldások mostantól engedélyezettek a Shared Computer Activation (SCA) használatára, az előírt kritériumoknak megfelelő minősített felhő partnereken keresztül.

Mely Office verziók támogatják a Shared Computer Activation-t?

A Shared Computer Activation mód Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 programokkal működik. Minden Office 365 csomag használhatja a Shared Computer Activation programot, ami magában foglalja az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, vagy Visio Pro for Office 365 programot.

A Shared Computer Activation előnyei az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 esetében

Az SCA fő eredménye az Office 365 ProPlus, a Project Online Professional, és a Visio Pro for Office 365 esetében, hogy az ügyfelek számára lehetőségeket és rugalmasságot biztosít. Az SCA lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy előnyt kovácsoljanak már létező Office 365 ProPlus, Project Online Professional, and Visio Pro for Office 365 licenc beruházásokból a felhőre történő kiépítés során.

Az ügyfelek eldönthetik, hogy saját, helyi elérésű infrastruktúrát vagy tanúsított Szolgáltató adatközpontját használják-e, segítve a felhő infrastruktúra költségek csökkentését azzal, hogy az Aruba Cloud használhatja az ön már meglévő Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 licenceit.

Az Aruba Cloud-dal együttműködve az SCA előnyeit élvezheti Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 szoftvereken. Az Aruba Cloud egy Tanúsított SCA Partner, ami lehetővé teszi az Office 365 ProPlus, Project Online Professional, és Visio Pro for Office 365 licencek használatát a választott felhő infrastruktúra megoldásban.

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható