Előre konfigurált Operációs Rendszerek és Sablonok

Egy Cloud Szerver létrehozásakor választani lehet az előre konfigurált Sablonok és Operációs Rendszerek között és percek alatt kap egy használatra kész Cloud Szervert. A Sablonok a kínálatban folyamatosan változnak hypervisor -ok jellemzői alapján és az Aruba Cloud Computing folyamatosan arra törekszik, hogy a legszélesebb választékot és kompatibilitást kínálja.
A Cloud Szerver óránkénti költsége tartalmazza a Windows Server licencet.

A kívánt konfiguráció költsége kiszámítható az online kalkulátorral.
 
Az Aruba Cloud Computing lehetőséget kínál az egyszerű Operációs Rendszerek és a konkrét feladatra szánt sablonok kiválasztására előtelepített és előkonfigurált szoftverrel ingyenesen. További információkért a szoftverekről és konfigurációkról, látogasson el Tudásbázisunkba.
 
VMware vSphere  Cloud Server Pro Cloud Server Smart
(*) Felhívjuk a figyelmét, hogy a Windows 2008 R2 64bit - SQL Server 2008 R2 Standard, FreeNAS 8.0.1 64bit, pfSense 2.0 64bit, Openfiler 2.99 64bit és Endian Firewall Community 2.5 sablonok nem elérhetők a Cloud Szerver Smart esetében

A Windows Server és az Antivirus benne van az árban!

Cloud Szervereink Windows sablonnal egy Windows Server 2008 R2 Datacenter Edition vagy Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition licenccel kerülnek ki.
A licenc költségét tartalmazza a Cloud Szerver óránkénti költsége.
 
Továbbá minden Windows sablon telepítve van a Microsoft Forefront Endpoint Protection programmal és a költségét tartalmazza a Cloud Szerver óránkénti költsége. További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba.

 

Egyszerű Tárhely? A Cloud Szerver Pro ára tartalmazza a Plesk szoftvert!

A Cloud szolgáltatáson keresztül vásárolni és kezelni lehet Plesk licenceket, hogy a Cloud Szerverét azonnal tárhely szolgáltatásokra használhassa.
Vásárolhat Plesk licenceket és kiválaszthatja a kiegészítők típusát és számát, ahogy szeretné. A licenceknek havi költsége van, de minden Cloud Szerver Pro szolgáltatáshoz kap egy Plesk licencet 10 domain névhez teljesen ingyen. További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba.
 

Testreszabott Sablonok Cloud Server Pro

És ha nem elégedett a Sablonok és Operációs Rendszerek kínálatával ...
Cloud Szerver Pro szolgáltatásánál importálhat egész Virtuális Gépeket a helyi infrastruktúrájából, az internetről és más Cloud Computing szolgáltatóktól könnyen és automatikusan. További részletekért látogasson el Tudásbázisunkba.

Cloud Szerver létrehozása testreszabott sablonnal könnyen és gyorsan!

Keresse meg
vagy hozza létre
Cloud Szerver sablonját
Importálja a sablont
FTP tárhelyére
Hozzon létre egy
Cloud Szerver Pro-t
a sablon
használatával
Megcsinálta!
Az Ön szervere
most már Cloud!

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható