Automatizálás, egyszerűség, biztonság.

A Cloud Computing teljesen az Aruba által kifejlesztett integrált hardver és szoftver infrastruktúra, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzák, kezeljék, használják és csatlakoztassák több hypervisor virtuális gépeit.

A végfelhasználónak egyszerűen ki kell választania a Cloud Szerver Smart vagy Pro működési paramétereit, míg a rendszerünk kezeli az adatok biztonságát, a számítási erőforrások szükséges redundanciáját, kiszámítja a költségeket és elvégzi az összes többi műveletet, ami a reaktív és biztonságos szolgáltatáshoz szükséges.

A Cloud Szerverek létrehozásakor vagy módosításakor, vagy más tételek megvásárlásakor, a műveleteket a rendszer percek alatt elvégzi, lehetővé téve egy erőforrás megvásárlását akár csak egy órára, mint a Cloud Szerver Pro esetében.

Többféle Hypervisor Cloud Server Pro
Létrehozhat, használhat és csatlakoztathat különböző Hypervisor-ok által kezelt Cloud Szervereket.
 
Többféle interfész Cloud Server Pro
A rendszer kezelhető a Control Panel és a mobilalkalmazásokon keresztül. Továbbá, a teljes szolgáltatás API felülete nyilvános!
 
Redundancia és Replikáció Cloud Server Pro
A számítási erőforrások és a tároló redundáns és replikációs technológiákat használ, biztosítva az adatok maximális biztonságát.
 
Szélessávú Kapcsolat Cloud Server Pro Cloud Server Smart
Európai adatközpont hálózatunk rendkívül nagy sebességű internet kapcsolattal rendelkezik.
 
Nincs Túlfoglalás, Nincs Túlértékesítés Cloud Server Pro
A számítógépes erőforrások és tárterület mindig garantált és biztosított a felhasználó részére.
 

Egy Cloud Szerver létrehozása könnyű és gyors!


Lépjen be a Control Panelbe

Válassza ki a Cloud Szerver típusát és paramétereit

Várjon néhány percet

Megcsinálta! Virtuális gépe elkészült!
 

Hogyan működik?

Mint látható, az Aruba Cloud Computing esetében két Cloud Szerver verzió választható: az olcsóbb megoldás a Cloud Szerver Smart és a professzionális megoldás nagy teljesítménnyel, ami a Cloud Szerver Pro nevet viseli.

A Cloud Szerver Pro egy sor klaszteren fut, amely megvalósítja a redundáns mechanizmusokat. Ha a klaszter egy részén hiba történik, a Cloud Szerver Pro átkerül egy másik állomásra átlátható módon. A Cloud Szerver Smart nem kínál redundáns funkciókat.

A Cloud Szerver Pro tárolása SAN (Storage Area Network) megoldással, SSD technológiával és RAID rendszerrel történik, amely biztosítja a maximális biztonságot és teljesítményt. A SAN tartalma replikált szinkron módban a két azonos jellemzőkkel rendelkező egységen. A Cloud Szerver Smart SSD tárolóval és nagy teljesítménnyel rendelkezik, de a Cloud Szerver Pro szolgáltatással ellentétben nem redundáns.

A Cloud Szerverek csatlakoztathatók az internetre Nyilvános IP címekkel, a Cloud Szerver Pro esetében a gépek egymáshoz is csatlakoztathatók Virtuális Switch-ek használatával, ezek a működés, a teljesítmény és a biztonság szempontjából hasonlóak fizikai Switch-ekhez.

Ezek a funkciók adják az Aruba Cloud Computing megoldás nagy rugalmasságát és erejét.

További információkért a szolgáltatás működéséről, tekintse meg Tudásbázisunkat.

A Cloud Szerver Pro működésének diagramja

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható