Jellemzők – Cloud PRO

A Cloud PRO egy IaaS típusú Cloud Computing megoldás, mely biztosítja az egy vagy több cloud szerverre kiépített infrastruktúra létrehozását, továbbá igényeinek megfelelően lehetőséget ad erőforrásainak valós idejű növelésére vagy csökkentésére is. Mindezt egyszerűen és plusz díjak nélkül, csak a használt erőforrások után szükséges fizetni, elkerülve a felesleges költségeket.

Egyszerű

Hozza létre és aktiválja virtuális gépeit csupán egy kattintással, növelje vagy csökkentse az erőforrásokat bármikor, igény szerint! Az Aruba Cloud megoldásával az egyes cloud szerverek és az összetett struktúrák kezelése is egyszerű. Ezeken felül ütemezett műveletek is beállíthatók.

Rugalmas

Fejlessze vagy egyszerűsítse rendszerét, archiválja szerverét későbbi használatra, változtassa meg az erőforrásai tulajdonságait és válasszon a több tucat előre konfigurált Sablon és Operációs Rendszer közül csupán néhány kattintással! A szolgáltatás jól skálázható, így igényei szerint bármikor módosíthatja azt.

Kötséghatékony

A 'pay-per-use' rendszerünknek köszönhetően csak a ténylegesen igénybe vett erőforrások után szükséges a fizetés. Az Aruba Cloud Szerver Pro használatával elejét veheti a felesleges valamint a kezdeti költségeknek. Az árlista egyszerű és átlátható, így a technikai infrastruktúra költségei előre megtervezhetőek.

Korlátlan adatforgalom

A Pro Szerver minden belföldi és külföldi hálózati forgalma korlátlan, melyet az alapár magában foglal. A Cloud Szerver belföldi és külföldi adatküldéséért vagy –fogadásáért semmilyen extra költséget nem számolunk fel.

Válassza a Cloud PRO szervert, ha:

  •   Valós időben szeretné aktiválni és deaktiválni szerverét.
  •   Erőforrás használata változó.
  •   Egy olyan rugalmas rendszert szeretne, amely kezeli a rövidebb terhelésben jelentkező csúcsértékeket és ugyanakkor megelőzi a pazarlást.
  •   Fejlesztésre és tesztelésre alkalmas ideiglenes környezetre vágyik.
  •   Garantált és megbízható redundanciát keres.

Válassza a Dedikált Szervert, ha:

  •   Speciális hardverre van szüksége (hálózati kártyák, perifériák, hardver kulcsok, stb.).
  •   Hálózati eszközöket kíván üzembe helyezni (tűzfal, IPS, router, stb.).
  •   A dedikált szervereit saját, az adatközpontban elhelyezett szervereivel szeretné összekapcsolni.
  •   Szerverei fizikai elkülönítését szeretné: külön rack vagy hely csak az Ön számára.

A Cloud PRO kezelőfelületei

Control panel

A Control Panel lehetővé teszi, hogy minden technikai szempontból elérhető és kezelhető legyen a Cloud Computing szolgáltatás. Egyszerű használat, gyors elérés!

API

Az Alkalmazás Programozási Felület (API) elérhetővé teszi a fejlesztők számára a virtuális infrastruktúrájuk kezelését és automatizálását.

Mobil esZKÖZÖK

Az Okostelefonokra és Tabletekre készült Aruba Cloud Computing app lehetővé teszi az Adatközpontok funkcióinak megtekintését és műveletek végrehajtását a Cloud Szervereken.

Operációs rendszerek és alkalmazások

Számos előre beállított sablon érhető el, úgy mint:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Válassza az Aruba Cloud szolgáltatást

MEGRENDELÉS INGYEN PRÓBA*

(*) 3000 Ft értékű utalványunk (a Domain Center kivételével) bármely Cloud szolgáltatásra felhasználható